10 lucruri pe care sa nu le faci cand te demachiezi

10 lucruri pe care sa nu le faci cand te demachiezi:

  1. Alege cu grija si dischetele demachiante, ele se freaca efectiv de fata ta, cu cat sunt mai fine si 100% bumbac, nu agresezi tenul.
  2. Nu te zgarci la lucruri simple, la o demachiere se folosesc intre 5-7 dischete demachiante de dimensiune mica.
  3. Nu freca insistent, lasa produsul sa actioneze pe fata, maseaza-l usor circular si apoi vino cu discheta sa preiei ce a ramas.
  4. Nu e suficient sa folosesti doar o micelara, zona ochilor poate are nevoie de ceva mai delicat sau daca ai machiaj al ochilor mai rezistent, un bifazic face treaba buna.
  5.  Umezeste putin dischetele cu apa de la robinet, pur si simplu, nu le folosi chiar uscate. Atentie, nu baga dischetele direct sub jetul de apa, ci cu degetele umede pune putina apa pe ele.
  6. Oricat de ,,sensitive” si mirabolant este un produs de curatare pentru ten, dupa el clatesti fata cu apa. Pana si farfuriile le clatesti bine dupa ce pui detergent, nu-i asa? Deci, nu lasa tenul ca atare dupa ce l-ai demachiat cu micelara, lapte demachiant sau alt produs.
  7. Peria faciala este un fel de tratament super exfoliant, in nici un caz nu folosi asa ceva zilnic. Ca sa raman in contextul deschis mai sus, cred ca nici peria de toaleta nu o folosesti zilnic sa faci curat in baie.
  8. Demachierea trebuie sa fie o placere pentru ten, adica nu prea trebuie sa ramana rosu sau chiar invinetit dupa. Ca atare, freaca mai putin si foloseste miscari blande de masaj facial.
  9. Nu este suficient doar un singur produs. Foloseste alternativ 2-3 produse de demachiere, e bine sa ai pe raft la baie si un lapte demachiant, dar si o micelara, le alternezi in functie de moment.
  10. Sapunul solid nu este pentru fata. Exista sapunuri solide tratament, dar exact asta sunt tratament, pe perioade limitate si cu scop de a trata, nu a demachia.

Si ca sa te lamuresti si mai bine, ai si un clip, vizionare placuta!