2013 pentru BeautyBarometer – CONCURS

S-a dus si acest an aproape si desi prin ianuarie nu imi suna bine numarul “13” din coada, a fost pana acum un an chiar bun.

In acest an blogul meu s-a facut mai rotofei si mai stabil, adica am ajuns la performanta  sa scriu zilnic, ca asta imi doream mult, si efortul s-a vazut….voi cititi mai des si asta imi vine in ajutor sa pot face concursuri frumoase pentru voi.

Am ajuns si la performanta sa am printre voi cititori care vin zilnic cu un comentariu fie pe blog, fie pe pagina de Facebook. Imi place mult cand spuneti ce aveti de spus.

Si pentru ca vreau sa premiez pe cele care ati fost mereu prezente pe blog si ati reactionat  la ceea ce am scris, o sa fac un soi de concurs….de fapt nu e chiar concurs, dar pentru ca la sfarsit voi premia pe cineva cu niste cadouri dragute, se va numi concurs.

As vrea sa imi spuneti cum a fost acest an pentru voi, ce v-a placut la blog, ce concurs vi s-a parut cel mai interesant, ce nu v-a placut si orice mai vreti voi. Pe 10 decembrie voi hotari care sunt cei mai de top fani ai mei, dar nu o sa ma iau dupa cifre….ci dupa cum v-am simtit in tot acest an si dupa cum imi veti povesti despre anul 2013. Astept comentarii la acest articol, puteti scrie de mai multe ori daca vreti, “libertate totala” ca sa zic asa. Voi alege cu sufletul pe doua dintre voi carora pana de Mos Craciun le voi trimite un pachetel de cosmetice destul de consistent. In imagine am pus cateva produse care se vor regasi intr-unul din cele 2 premii, insa se vor mai adauga cu siguranta.

Sa incepem povestile despre 2013!