2015, un an plin de descoperiri, de lectii si de revelatii

Pentru ca practic mai sunt mai putin de cateva ore pana la final de 2015, vreau sa inchei anul 2015 pe blog spunandu-va ce a insemnat 2015 pentru mine ca si blogger.

Am descoperit branduri de care deja m-am cam atasat, cum este vorba de Hourglass. Camelia mi-a deschis apetitul maxim pentru aceasta marca. Totodata am descoperit branduri precum ACM sau Lysaskin pe care de asemenea le indragesc din ce in ce mai mult.

Am invatat sa fiu din ce in ce mai selectiva. Cu produsele pe care le folosesc, dar si cu oamenii care graviteaza in jurul meu ca si blogger.

Am inteles ca trebuie sa investesc in ceea ce imi place, adica in blogul meu. Si dupa cateva modificari si luni de gandire si de lucru, am in sfarsit un blog care imi place pe deplin.

Am invatat sa folosesc ceva mai bine si un aparat foto si deja imi pot atinge scopul de a posta pe blog doar poze realizate de mine, cu foarte putine exceptii, doar atunci cand intr-adevar am nevoie de anumite poze pe care eu nu am cum sa le realizez.

Am descoperit Periscope, Tavia mi-a vorbit prima data despre aceasta aplicatie si platforma de Social Media si recunosc ca este exact ce imi doream. Este cam singura forma prin care pot comunica cu voi, cei care ma cititi, atat de direct si in timp real.

Am invatat sa spun NU. In profesia mea, chestia asta este un gest de maturitate si de responsabilitate, sa recunosti pana unde poti spune DA. In blogging, credeam ca totul e asa o poezie si mereu voi spune DA oricarei propuneri. Incep sa folosesc putinul timp dedicat blogului la capacitate maxima si pe blog se intampla doar ceea ce simt eu ca trebuie sa se intample. Blogging-ul este hobby-ul meu, este maniera mea de a fi creativa, de a ma exprima pe tema frumusetii, este un lucru prea frumos ca sa il amestec cu alte lucruri.

Am avut foarte multe surprize placute din partea voastra, cei care ma cititi. Cand va citesc mesajele, comentariile, intrebarile ma bucur si mai tare ca am ales sa ma tin de acest blog de mai mult de 3 ani.

As vrea ca lucrurile sa continue natural, dupa ceea ce simt si dupa ceea ce ma face sa ma simt eu, asa cum sunt eu. Asta va doresc si voua. Sa ramai mereu tu este cel mai mare lux al unei femei si cam unicul lucru care te face sa fii cu adevarat frumoasa.

Poza, evident, by Stephanine.