3 Secrete Feminine

Pentru ca mai este putin pana la Paste, m-am gandit ca impreuna cu mai multe bloggerite de beauty sa va spunem cele 3 secrete feminine pe care le avem fiecare si care ne ajuta in orice context. O sa va destainui cele 3 secrete ale mele pe care le aplic foarte des si care ma ajuta sa ma mentin pe linia de plutire.

  1. Makeup No Makeup Daca nu am timp sa ma machiez, aplic un BB cream, folosesc o pudra lejera, rimel si gata. Completez pe drum cu un balsam de buze colorat, il pot aplica fara sa ma uit in oglinda. Uneori, pana ies din casa, iau cu varful degetului putin balsam de buze colorat si marchez si pometii, deci suplinesc si blush-ul. In felul acesta, pastrez un look destul de fresh si multa lume zice ca nu sunt machiata. De fapt nu sunt chiar machiata, dar nici nemachiata nu ma pot numi.
  2. Hidratare non stop. Oriunde ma duc, iau dupa mine o sticluta mica de apa. Sunt minunate sticlutele care imi raman de la sucurile Sloop sau de la sticlutele de apa Evian, acelea mici de tot. La mine deshidratarea se manifesta neplacut, in primul rand mi se usuca buze, ten, machiajul arata tern, asa ca in loc sa imi iau dupa mine produse machiaj cand plec pentru o plimbare, am sticluta de apa la mine, beau cu inghitituri mici si sunt sigura pe situatie.
  3. Cu oglinda la control 360 de grade Indiferent unde ma duc, inainte de a iesi din casa, ma uit in oglinda din cap pana in picioare, folosesc o oglinda sa pot vedea cum imi sta si parul la spate si chiar hainele. De multe ori o coafura sau o tinuta care arata ok din fata, din profil sau din spate poate sa arate nu tocmai ok. Vad inclusiv in jurul meu, rochii care arata minunat din fata si la spate se sifoneaza urat sau se ridica ceva mai sus fata de partea din fata si efectele sunt dizgratioase, asa ca evit la maxim asta printr-o analiza din toate unghiurile.

As mai avea multe idei, dar cele #3secretefeminine se vor inmulti cu numarul de bloguri pe care veti citi aceste articole. Urmariti hashtag-ul #3secretefeminine si veti descoperi multe idei frumoase!

Voi actualiza acest articol treptat cu link-urile catre  blogurile care vor prelua acest hashtag. Presimt ca vom avea multe secrete dezvaluite!