5’o clock tea? Nu, cherie, un sorbet proaspat la The Body Shop

Intr-o zi de vara calduroasa, iti vine sa chemi o trasura si sa ii spui sa te duca undeva, la “jour fixe”, poate la un 5’o clock tea la Madame Piscopesco….. dar nu, nu suntem in epoca lui Caragiale. Suntem in 2014 si The Body Shop a reinventat ideea de pic-nic in miezul zilei si de creme de corp care imprumuta ceva din ideea de desert delicios si racoros.

Disponibil în 4 arome fructate – Strawberry, Mango, Pink Grapefruit si Satsuma si o aromă florală -Moringa, Body Sorbets oferă experiennta senzorială supremă pentru vară.

The Body Shop Body Sorbets conntin Aloe Vera 100% organică, obtinută prin Community
Fair Trade din Guatemala, pentru a calma, răcori si hidrata pielea arsă si agresată de căldură sau
razele solare.

M-am bucurat sa vad ca si crema mea favorita de la The Body Shop, clasica crema cu vitamina E, are si o varianta mai usoara de vara.

Noul Vitamin E Aqua Boost Sorbet conntine ulei de soia obtinut prin Community Fair Trade din Gebana Brazil. Gebana produce ulei de soia cultivat organic în zona Râului Iguazu.

Pielea are nevoie de apă pentru a rămâne suplă si fermă mai ales pe perioada verii. Vitamin E Aqua Boost Sorbet foloseste tehnologia Aqua Sphere – micro-particule care sunt încărcate cu de 100 de ori mai multă apă decât volumul lor normal. Astfel actionează ca si un rezervor de hidratare.
Fiecare borcănel de cremă contine peste 2 millioane de Aqua Spheres, asigurând hidratare timp de 24 DE ORE pentru tenul tău.

In aceasta perioada exista si o promotie speciala dedicata acestei game noi, pentru al doilea produs cumparat de tip sorbet ai 50% reducere.

Recomandarea din partea The Body Shop este sa lasam produsele 10-15 minute la frigider si apoi sa le folosim.

Mi-a placut ideea evenimentului si atmosfera destinsa care s-a creat. Aromele cremelor erau delicioase, cum de altfel si diverse preparate din fructe – sucuri si salate – pe care le-am savurat la eveniment.

Un grup tare vesel – Gabi de la pentrudive.com, eu, Sorana de la The Body Shop si arbitrul meu pe teme de moda The Fashion Doctor – Stella 🙂

Ofera un sorbet si pielii tale, dar pregateste-ti si tie un sorbet de fructe racoritor :).