A doua sesiune de Colorissimo :)

Pentru ca maine incep sesiunea cu nr. 3 la atelierul de make-up Colorissimo, ma tin de promisiune sa va povestesc cum a fost la sesiunea nr. 2

Luiza ne-a aratat cum se aplica corect fondul de ten, cum se pune un corector, un iluminator si ce inseamna sa aplici fondul de ten cu o pensula buna.

Sursa poza: pagina de Facebook Colorissimo 

Fondul de ten face baza unui machiaj, indiferent de tipul machiajului final, si este foarte important sa alegem corect fondul de ten. Fondul de ten se testeaza pe partea de jos a obrazului, in zona mandibulei. Faceti-va timp cand mergeti sa va cumparati fondul de ten sa testati 2-3 nuante apropiate si apoi sa alegeti. Trebuie rabdare cam 10 minute ca sa va asigurati un fond de ten pe care il veti folosi si un an de zile, asa ca merita sa stati un pic in magazin si sa incercati cu atentie.


Am lucrat cu produse Bourjois, diverse nuante de fond de ten si demachiant Bourjoiis. Am mai aplicat si primer Bourhois, corector, iluminator si pudra libera tot Bourjois.
Am folosit o crema hidratanta Givenchy si pensule de la Melkior si Bourjois.

In ziua aceea la curs am baut apa plata Vittel si de fite, ca mergea in peisaj, dar si de nevoie, facusem un fel de indigestie si apa Vittel e foarte bun tratament natural pentru orice problema digestiva si stiu asta de la oamenii de prin partea locului, de unde izvoraste apa asta.

Luiza este ca un cititor in stelenumai ca ea citeste pe pielea ta cum te bronzezi si ce detalii de make-up ti se potrivesc. Pentru ca la curs primesc si produse de make-up Bourjois in valoare de 150 de lei , va dati seama ca pe ea o voi ruga sa mi le recomande.

Au inceput iar inscrieri la acest atelier si chiar merita o investitie de 600 de lei pe care o veti amortiza in 1-2  ani numai prin faptul ca nu veti mai cumpara produse de make-up aiurea ( si apoi ajung fie la gunoi, fie le faceti cadou si trebuie sa va luati voi altele). In plus abia o sa asteptati un eveniment important unde sa va aratati noul talent in make-up si…cine stie, poate va roaga si o prietena sa o machiati si pe ea.

Dupa ce am ajuns acasa, m-am pozat cu machiajul facut de mine si dupa instructiunile Luizei :). Data viitoare fac si fara ochelari sa se vada mai bine.