“Agendele Letts, o atingere de finete” – Steluta si pasiunea pentru frumos

La ceva vreme dupa ce am lansat blogul de frumusete BeautyBarometer, am avut bucuria sa descopar agendele Lett’s prin Steluta, cea care detine agentia Nine To Six Advertising. Va amintiti ca am avut destul de des concursuri in care premiile au fost diverse modele de agende Lett’s, in plus cele care castigati la concursuri si primiti premiile din partea mea, vedeti mereu cartile de vizita sau cartile postale BeautyBarometer realizate in agentia Stelutei. Cine a mai avut norocul sa castige si tricourile branduite cu BeautyBarometer, s-a bucurat tot de rezultatele muncii din agentia Stelutei.  Steluta lucreaza impreuna cu sotul ei si afacerea lor de familie le aduce si multa munca, dar si bucurii. Chiar daca agentia se numeste Nine To Six, ei lucreaza de foarte multe ori si dupa ora 6 seara pentru ca altfel nu ar reusi sa faca tot ce isi propun.

Cu Steluta am mai stat candva de vorba despre cosmetice si am scris un articol despre asta, atunci am avut si ocazia sa vad cat de frumoasa e casa agentiei Nine To Six Advertising. Showroom-ul agentiei te duce cu gandul catre un Bucuresti batran si boem, eu cred ca lucrezi mult mai usor intr-un asemenea loc.

Astazi va propun un scurt  interviu cu Steluta Munteanu despre frumusete si despre ce inseamna munca cu lucrurile frumoase.
Daca vreti sa o cunoasteti si mai bine, eu va invit sa ii vizitati standul  pe perioada targului Kilipirim din perioada 19-23 martie, de la Sala Dalles din Bucuresti si ce veti vedea acolo va fi mai sugestiv decat cuvintele. Modele noi ale agendelor Lett’s va vor astepta si nu numai.

Ce inseamna pentru tine pasiunea pentru frumos si cum s-a materializat ea?
Pasiunea pentru frumos, la mine toata viata s-a materializat in job, mi-a placut ce am lucrat si am scos in evidenta frumosul la ceea ce am facut.
Agentia pe care o conduci aduce in Romania in exclusivitate agendele Lett’s. Eu le consider deja un accesoriu de frumusete J. Cum le prezinti tu catre clienti? Sunt femeile mai atrase de aceste agende?
Agendele Letts sunt ca o atingere de finete, pentru mine, ele reprezinta acum, frumosul de care m-ai intrebat mai sus. Sunt de calitate, au un design deosebit, sunt create pentru a aduce un zambet de multumire sufleteasca si asta conteaza in fiecare zi.
 Care este ritualul tau de frumusete? Stiu ca ai un program incarcat si as vrea sa stiu daca ai un truc anume.
La mine ritualul de frumusete este mai mult decat simplu. Dimineata folosesc lotiune tonica, aplic o crema pentru fata. In functie de starea de spirit, folosesc o baza de machiaj, fond de ten, pudra si rimel , creion, gloss.

    
Sa ai o agentie de publicitate nu inseamna doar zile roz, ai totusi zona ta de inspiratie din care te alimentezi ca sa poti fi mereu optimista si creativa?
     Zona mea de insipratie, hm, a fost intotdeauna acasa, la mine acasa, m-am putut intotdeauna linisti si acasa am gasit mereu bucuria de a trai o noua zi, o noua experienta.
Spune-mi 3 produse cosmetice pe care le ai mereu in trusa ta de frumusete.
Rujul, parfumul si in ultimul timp o cremaJ ( plus o portocala J)
Stiu ca nu obisnuiesti sa te machiezi, insa atunci cand o faci, ce stil abordezi? Ai o culoare preferata pentru fardurile de ochi? Ai o marca preferata sau un make-up artist anume care are grija de machiajul tau pentru anumite ocazii?
Nu folosesc farduri niciodata singura, doar cand merg la anumite ocazii si atunci da, apelez la make-up artist-ul meu. Asta am, o doamna care machiaza superb si cu care ma inteleg foarte bine. Stilul in general, este tot cel simplu, in functie de evenimentul la care merg, dar mai niciodata nu sunt foarte colorata, ci ma machiez foarte simplu, de fiecare data. Atunci cand ma machiez singura folosesc, creionul, rimelul si rujul.


 Ce tendinte ai observat ca se vor dezvolta in acest an pe piata produselor publicitare , piata pe care activeaza si agentia Nine To Six Advertising?
In acest an, ca si in ultimii ani, tendintele vor depinde de activitatea fiecarui client in parte. Daca se ocupa de turism, vor dori anumite produse promotionale, daca au service auto, vor prefera promotionale care sa aminteasca clientilor de ei, prin urmare, in aceeasi tema, etc. Piata produselor publicitare este in general foarte imprevizibila si schimbatoare.
Iti multumesc ca ai fost mereu alaturi de BeautyBarometer, blogul meu, si as vrea sa le transmiti cititoarelor mele un mesaj din partea ta.
Cu multa placere, multumesc si eu.
Mesajul meu este, sa aiba mereu incredere in ele, sa aiba grija de ele si de ceea ce iubesc si sa incerce sa faca mereu ceea ce le place, pentru ca asa vor avea un success garantat, muncesti si traiesti altfel, cand iubesti ceea ce faci.