Alunita merge la control cu ajutorul lui La Roche Posay

In aceasta perioada La Roche Posay deruleaza o campanie puternica de prevenire a problemelor de piele legate de expunerea la soare excesiva sau neprotejata. Site-ul dedicat zilelor protectiei solare este: http://www.protectiasolara.ro/ si gasiti informatii detaliate despre cum va puteti programa la un control dermatologic gratuit.

Va citez cateva detalii din comunicatul de presa care mi se par interesante:
Un studiu clinic important desfăşurat în Australia timp de 15 ani pe un eşantion de peste 1600 de adulţi a demonstrat pentru prima dată că folosirea cu regularitate a cremelor de protecţie solară reduce riscul apariţiei melanomului. Studiul, realizat de Dr. Adele Green şi publicat în Journal of Oncology, demonstrează reducerea apariţiei melanomului,  la persoanele care au aplicat zilnic un produs de protecţie solară.

Campania Zilele Protecţiei Solare se desfaşoară în perioada mai –iunie in 17 mari oraşe din toată ţara: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Baia Mare, Oradea, Suceava, Botoşani, Vatra Dornei, Bârlad, Roman, Paşcani, Fălticeni. Pentru a vizualiza lista medicilor dermatologi partneri şi pentru mai multe detalii legate de programarea la consultaţiile gratuite vizitati site-ul  www.protectiasolara.ro .
Am fost si la un eveniment organizat de revista Elle si La Roche Posay si acolo am inteles ca protectia solara nu mai este o joaca. Excesul acesta de a arata bronzat nu mai este atat de sanatos in conditiile in care atmosfera nu mai retine din razele nocive ale soarelui atat de mult ca acum niste ani cand nici poluarea nu era la acest nivel. Asadar stati la soare cel tarziu pana la ora 11 si reveniti pe plaja dupa 17:00, aplicati o crema de protectie cu factor cat mai ridicat si aveti grija ca copiii vostri sa stea mai la umbra atunci cand se joaca.
Cu ocazia aceasta reamintesc ca La Roche Posay are o gama de produse solare adaptate cerintelor fiecaruia, imi place crema protectoare pentru fata cu efect mat pentru ca nu este lipicioasa si grasa cum este orice alta crema de protectie incercata pana acum.
Si iata ce spun si cei de la La Roche Posay:
Ȋn anul 2010, laboratoarele La Roche-Posay România au realizat un studiu privind comportamentul românilor la soare, modul de utilizare al produselor de protecţie solară şi motivele de prescriere pentru un fotoprotector. Studiul a urmărit să determine comportamentul pacienţilor romni in timpul expunerii la soare. Rezultatele sunt îngrijoratoare la nivel de ţară.
   Cum 90% dintre cazurile de cancer depistate la timp sunt vindecabile⁵, ne dorim ca prin campania Zilele Protecţiei Solare să creştem gradul de conştientizare al românilor privind riscurile unei expuneri neprotejate la soare şi să cream un obicei din folosirea regulată a produselor de fotoprotecţie. De asemenea, sfătuim populaţia să consulte un medic dermatolog cel puţin o dată pe an.”  Miruna Biziniche, Brand Manager La Roche-Posay România
Asadar daca aveti dubii sau aveti o alunita ca cea din poza, programati-va si alunita va fi analizata, e gratuit si simplu.