Amazing day #BeautyDistrict by l’Oreal Paris Romania

Pentru ca vreau ca aceasta zi sa ramana marcata pe blog, voi povesti pe scurt ce s-a intamplat si voi lasa o parte din imagini sa povesteasca. L’Oreal Paris Romania ne-a invitat pe mai multe fete din blogosfera de beauty sa avem o zi de rasfat 360 grade….si asa a fost. Ziua a inceput la 10 dimineata la Beauty District , un salon al celor 3 maestri ai frumusetii din Romania: Alex Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica. Sunt oameni cu o experienta uriasa, cu multe cursuri si realizari peste medie…ceva de genul daca e sa alegi pe cei mai buni pe machiaj, hair style si nail art , ii alegi pe ei.
La final de zi a urmat si o sedinta foto realizata de Marius Baragan.
Per total, am ramas impresionata de nivelul de profesionalism si de placerea cu care lucreaza acesti oameni.
Daca m-ati urmarit pe Instagram, multe poze le-ati vazut deja. Dar le adun pe toate aici, urmand ca atunci cand voi primi pozele “profi” sa fac un nou articol.
Am dat nume de la Beauty District, insa si in spatele numelui l’Oreal Paris se afla niste oameni care muncesc mult si cu drag si nu pot sa nu o pomenesc pe Mihaela, PR -ul acestei marci, si sa ii multumesc inca o data pentru aceasta zi superba…si nu numai.

Zgribulita in taxi, nemachiata si obosita….in drum spre Beauty District.

Accesoriile preferate care m-au insotit:

Beauty District era invadat de baloane cand am ajuns:

Si apoi totul a inceput, unele poze sunt mai reusite, altele mai putin, veti vedea curand pe cele facute de fotografii profesionisti prezenti la eveniment:

Si un cadou super dragut de la Mihaela de la l’Oreal Paris: