Anca Radulescu, primul brand profesional romanesc de pensule de machiaj

Sursa poza: ancaradulescu.ro

Intalnirea cu Anca Radulescu din acest an, mi-a confirmat ca in fiecare domeniu exista varfuri maxime de pasiune si de profesionalism. Iata ca doar la cateva luni de la vizita la scoala de machiaj a Ancai, am ocazia sa imi comand online pensulele de machiaj care ii poarta semnatura.
Am avut ocazia sa fiu prezenta si la evenimentul de lansare si acolo Anca a explicat cat de mult a insemnat sa poata crea pensulele pe care ea si le dorea, sa aplice cerintele ei legate de calitate si sa isi creeze colectia ideala pentru nevoile ei de make-up artist.

Pensulele Anca Radulescu sunt fabricate in Franta, din materiale naturale, doar in cateva cazuri pensulele au si fire sintetice pentru ca sunt anumite modele de pensule care nu se pot fabrica doar cu fire naturale. Manerele sunt din lemn, ceva mai lungi ( 18 cm) fata de manerele clasice ale pensulelelor de machiaj tocmai pentru a pastra o distanta optima fata de tenul clientei si inelele de metal sunt din aliaj de cupru, material care este foarte indicat si din punct de vedere al igienei. Toate firele naturale folosite sunt obtinute prin tunderea animalelor.

Preturile incep de la 20 de lei si ajung pana la 150 de lei.

Apreciez ca in sortimentul de pensule Anca Radulescu exista si pensule pentru zona de Spa si tratamente faciale, pensule speciale pentru masti si tratamente.

Mi-e foarte greu sa vorbesc despre Anca pentru ca face parte dintre acei oameni deosebiti, acei oameni cu o sensibilitate cum rar intalnesc.  Ea are in primul rand o sensibilitate artistica care o face sa fie recunoscuta ca unul dintre cei mai talentati MUA din Romania, dar are si o sensibilitate umana care te impresioneaza dupa primele cuvinte pe care le schimbi cu ea. Anca face si foarte multe actiuni caritabile, in care se implica complet si de care nu uita in nici o zi. Bucuria fiecarui succes profesional este dublata de bucuria ei de a face o fapta buna. Anca stie sa spuna “multumesc” si “te iubesc” oricand si cu naturalete, am vazut-o facand asta si la scoala de machiaj alaturi de echipa ei, dar si la evenimentul de lansare.

Bun, sa trecem acum la pensule pentru ca va spun ca sunt foarte nerabdatoare sa imi cumpar pensulele Anca Radulescu si sa le folosesc.

Prima pe lista de dorinte ar fi pensula de blush, eu am o obsesie pentru machiajul pometilor si imi place sa cumpar mereu pensule de blush sau pensule care se pot folosi pentru conturarea pometilor.

Pensula de pudra este alta pensula pe care mi-o doresc in prima faza:

Bineinteles ca imi doresc sa le pot folosi pe toate, sunt 21 de pensule de machiaj si 4 pensule pentru Spa. Tot rasfoiesc acum prin magazinul online si stabilesc care vor fi primele pensule pe care le voi avea.

Imi place foarte mult cum a fost gandit magazinul online, la fiecare pensula este descrierea completa si sunt si recomandari de folosire. Grija pentru detaliu este maxima, este marca Ancai Radulescu si ma asteptam sa fie asa.

Eu am descoperit magazinul online in aceasta dimineata, dupa ce am primit notificare pe Facebook a unui articol pe care Anca l-a publicat pe blog. Da, Anca Radulescu este de acum prezenta si in blogosfera, astazi chiar am citit review-ul ei despre un produs iconic si va invit si pe voi sa o cititi. Nu doar ca este un om foarte pregatit si cu experienta, dar scrie si frumos.

Una peste alta, ma bucur sincer ca pot cumpara un brand romanesc, pensule create de Anca Radulescu, stiu ca business-ul ei creste pe niste baze atat de curate si de frumoase si ii urez mult noroc.

Care este prima pensula Anca Radulescu pe care crezi ca o vei cumpara?