Apivita Bee Radiant, Age Defense Illuminating Cream, Review

Apivita este brandul de cosmetice care mi-a schimbat un pic perceptia asupra universului de cosmetice pentru ca este singurul brand care foloseste principiile lui Hipocrate si vorbeste deschis despre ce inseamna formularea unui produs cosmetic. Nu exista miracole sau secrete, nu poti astepta minuni de la o crema, insa poti primi rasfat, relaxare, respect fata de sine si ingrediente de calitate. De fiecare data cand citesc un prospect din cutiile produselor Apivita, mai invat cate ceva. Imi place ca de fiecare data se aminteste ca fara a avea grija de nutritie si sanatatea interioara, nu ai cum sa astepti rezultate de la o crema de fata.

apivita-beeradiant-lightexture-beautybarometer-review-decembrie2015 (20)

Apivita Bee Radiant foloseste beneficiile produselor apicole, extractul de propolis patentat si infuziile de plante care inlocuiesc cu succes apa din produsele cosmetice Apivita. Crema Apivita Bee Radiant Age Defense Illuminating Cream a venit intr-un moment cand ezitam sa folosesc produse cu efect de iluminare pentru ca nu prea ma simteam ok cu ideea unor chestii care ajung pe fata mea si doar decoloreaza epiderma, aduc ceva efect de stralucire temporar si atat. Am folosit aceasta crema vreo doua saptamani si pe pielea mainilor, in special dupa ce a trecut vara si dupa ce m-am pomenit cu niste pistrui pe mana care aratau mai degraba a pete, si am inceput sa vad niste rezultate lente si placute. Mie imi plac produsele cu efect lent, nu mi se pare natural sa iei o crema care face hocus-pocus la nivel vizual cu tenul meu. Ca atare crema a aratat rezultate placute dupa 2-3 saptamani de folosire zilnica. Dupa ce folosesc si un gommage facial sau o masca de curatare, Apivita Bee Radiant da tenului un aspect sanatos, echilibrat, exact asa cum mi-l doresc sa fie zilnic. Asadar nu am folosit crema doar pentru fata, ci si pentru maini.

Am avut si crema de ochi din aceeasi gama, pe ea am terminat-o ceva mai repede, a fost printre cele mai bune creme de ochi descoperite in acest an. Este fina, hidratanta, cu acelasi efect de iluminare ca si crema de fata.

Pentru ca sunt foarte atenta si la ambalaj, imi place ca aceasta crema vine intr-un recipient de sticla sigilat.

apivita-beeradiant-lightexture-beautybarometer-review-decembrie2015 (17)

Despre ingrediente, veti vedea suficiente detalii pe cutia cremei. Sunt incantata de existenta acestui extract de propolis cu puternici capacitati antioxidante, dar si de toate ingredientele vegetale din fructe si din alte plante care sunt ca si un cocktail de ingrijire pentru ten.

apivita-beeradiant-lightexture-beautybarometer-review-decembrie2015 (18)

Pretul este aproximativ 160 de lei,  produsele Apivita se gasesc in farmaciile Sensiblu.