Masti Faciale Apivita, Radiance Face Mask si Brightening Face Scrub

Apivita Radiance Face Mask si Brightening Face Scrub sunt cele doua produse pe care le folosesc in zilele cand simt ca tenul meu isi pierde din stralucire. Folosesc mai multe masti faciale, cam de doua ori pe saptamana, insa acest duo de la Apivita imi aduce exact ce am nevoie dupa o perioada mai obositoare. Despre Apivita cred ca nu mai trebuie sa va spun ca este unul dintre acele branduri pe care le recomand cu incredere de multa vreme, imi place viziunea lor holistica asupra frumusetii si totodata sunt printre foarte putinii producatori de cosmetice care inlocuiesc o mare parte din apa folosita in creme cu infuzie de plante.

aprivita-facemask-facescrub-beautybarometer-review2016

Cum aplic aceste doua produse? Intai folosesc Brightening Face Scrub, unul dintre cele mai placute si fine scruburi faciale pe care le-am folosit vreodata. Particulele abrazive au fost extraordinar de bine gandite, mie mi se par un pic moi, sa zic asa, si se regasesc intr-o masa cremoasa care face aplicarea si mai placuta. Aplic acest scrub pe tenul demachiat, insist un pic pe anumite zone si apoi raman cateva minute cu acest scrub pe ten. Il indepartez prin miscari lente si cu apa calduta. Urmeaza Radiance Face Mask, masca care aduce efect de luminozitate. Imi place aceasta masca si pentru efectul calmant si hidratant, o folosesc si dupa alte masti de curatare, de exemplu dupa una din mastile Glamglow. Aduce acel confort imediat, hidratare pe care o simti si o vezi. Mi s-a intamplat sa uit sa mai aplic crema de nopate dupa ce am aplicat aceasta masca. Cu masca Radiance stau cam 5-10 minute, depinde cat de mult simt nevoia sa o simt pe fata si totodata si de cat timp am la dispozitie.

apivitaradiancemask-ingrediente-beautybarometer2016 apivita-facialscrub-ingrediente2016-beautybarometer

Daca cineva m-ar intreba care ar fi ritualul ideal, as spune ca dupa aceste doua masti as aplica serul facial Aquavita, un ser care parca se topeste in textura pielii, si apoi crema de noapte QueenBee, cea mai noua gama de la Apivita.

Ambele masti faciale se gasesc in reteaua de farmacii Sensiblu, precum si in magazinul Apivita din Baneasa Shopping City, au preturi in jur de 50 de lei in formatul tub de 50 ml, insa am observat ca exista si formatul mai economic la pliculete monodoze pentru mai multe masti Apivita, cu preturi aproximative de 20-25 de lei.

apivita-mastifaciale-revie-2016-beautybarometer

(PS).