Armani Code Ice….on the stage

Am fost de curand la primul eveniment de beauty dedicat mai degraba barbatilor decat femeilor si am vrut neaparat sa impartasesc cu voi imagini si impresii de la eveniment. Mie mi-a placut mult conceptul de eveniment facut intr-un magazin, cu putin show time :).  Armani Code Ice este un parfum care va castiga simpatia multor domni in aceasta vara pentru ca este un parfum cu eleganta casei Armani, insa cu arome care ii permit sa fie extrem de purtabil si vara.

Am mai scris despre parfum AICI insa acum as vrea sa las sa admirati pozele de la eveniment si voi mai puncta ici colo cate o impresie :). Toate pozele sunt realizate de catre organizatori.

Cu Brandusa ( din partea grupului l’Oreal, cei care detin marca Armani Code) si in a doua poza cu Anca de la Douglas, cele care au fost gazdele acestui eveniment.

Dana Savuica, una dintre vedetele prezenta la eveniment:

Un show interesant la care s-a implicat si Iuliana :)…de la Beauty by Jules.

Iuliana, asa o sa faci si in bucatarie?

Va invit sa mergeti sa testati parfumul si …sa incercati in aceasta vara diverse combinatii de limonada…eu o recomand pe cea cu mult ghimbir, una din specialitatile servite la eveniment.