Artistry Essentials demachiant bifazic, cel mai bun demachiant de ochi pentru mine

Artistry Essential, demachiant bifazic pentru ochi si buze, este cel mai bun demachiant bifazic pe care eu l-am incercat pana acum in ultimii ani si sunt deja la al 3-lea flacon. Imi place atat de mult, incat imaginati-va ca m-am inscris la Amway doar ca sa fiu sigura ca mi-l pot cumpara singura de cate ori se termina. Am ochii extrem de reactivi la machiaj si demachierea ochilor este uneori o corvoada, din acest motiv acest demachiant este produsul care imi permite sa ma relaxez si sa aplic si rimel MAC sau Chanel fara sa ma gandesc cu groaza ca dupa efectul de extaz al machiajului ajung la agonia demachierii genelor.

Ca si termeni de comparatie am avut pentru acest demachiant bifazic pe faimosul Bi-Facil de la Lancome, un alt preferat, bifazic-ul de la Clinique si demachiantul de ochi de la Sisley. Bon, cheries, da, demachiantul de ochi de la Sisley este o poezie, nu este nici bifazic, este eficient, insa nu ma vad dand 60 de euro o data la 2 luni pentru a-l cumpara, mi se pare o extravaganta cam mare. Surpriza, demachiantul Artistry Essentials costa undeva in jur de 70 de lei, iar pretul este corect pentru o cantitate de 120 de ml care mie imi ajunge de obicei 2-3 luni, depinde de perioada.

artistry-amway-beautybarometer-demachiantbifazicochibuze-2016 amway-artistry-demachiant-beautybarometer-review2016

Modul de folosire este simplu, ca orice bifazic se agita inainte de aplicare, se picura putin produs pe o discheta si apoi se aplica prin miscarile standard de demachiere a ochilor. Ce apreciez este si flaconul cu un orificiu mic. Spre deosebire de celelalte demachiante mentionate mai sus unde mi se intampla sa nu fiu foarte atenta si sa fi picurat pe dischete cat sa mai demachiezi inca o data. Umezesc putin dischetele demachiante cu apa inainte, ca sa acest demachiant sa nu se impregneze complet in textura de bumbac. Bifazicul de la Clinique uneori mi se parea prea uleios, insa acesta de la Artistry imi place ca finete a texturii. Dupa ce curat machiajul ochilor cu acest bifazic, clatesc toata fata cu apa si apoi aplic crema de ochi si restul ritualului. Am folosit acest demachiant bifazic chiar si pentru ten, mai ales in momentul cand port Guerlain Tenue de Perfection, un fond de ten cu rezistenta mai mare, sau oricare din fondurile de ten MAC pe care tenul meu le resimte ca fiind ceva mai dense.

Sticluta nu arata spectaculos, nu e genul de produs cosmetic care sa atraga prin aspect. Pana si numele produsului este marcat discret. Ingredientele le puteti vedea in poza de mai jos.

artistry-bifazic-ingrediente-beautybarometer2016

L-as recomanda calduros makeup artistilor, pentru ca daca folosesti acest demachiant nu prea ai cum sa risti sa deranjezi cu demachierea ochilor si nici nu va trebui sa insisti prea mult in caz ca iti soseste clienta si cu ceva urme de machiaj pe fata si in special cu rimel pe gene. Totodata am observat ca acest demachiant lasa si pielea foarte bine hidratata si matasoasa.

Verdictul meu dupa mai mult de 1MonthTest este de Excellent. Veti revedea acest produs in filmulete de tip empties pe care le-am postat pe Youtube si de fiecare data cand il mentionez spun ca este un demachiant extraordinar pentru ochi.

Voi ati folosit acest demachiant bifazic Artistry? Sunt si alte produse Artistry care va plac?

Produsele Artistry sunt comercializate prin reprezentanti Amway.