Atitudine de regina? Da, cu Queen Attitude, Bourjois

Produsele de machiaj sunt in mare avant in acest an.

Hai sa vedem daca poate sa raspunda cineva cate mascara s-au lansat in acest an…..cate marci si denumiri va vin in minte? Majoritatea denumirilor sunt legate de volum, textura, etc….nimeni insa in afara de Bourjois nu a venit cu o denumire mai aspirationala. Queen Attitude poate fi orice…si mascara.

Cand te dai cu mascara ce vrei de fapt? Hai sa vedem in care din variantele de mai jos te regasesti:
– sa am gene cu volum, sa le simt pline!
– sa am gene conturate, sa se vada clar si de la un metru …
– sa am o privire accentuata si un pic misterioasa..
– sa am si eu gene!! sa se vada!!
– sa am genele aranjate, sa stea frumos, ca o aripa de fluture..
– sa ma uit la el si el sa nu uite niciodata privirea mea..
– sa am o atitudine mai speciala, sa fie ochii mei in prim plan
– sa am genele machiate, nu as suporta sa ies din casa fara mascara!!

Si toate acestea ca sa aveti acea atitdudine de femeie sigura pe ea si care poate privi pe oricine in ochi cu relaxarea aceea ca stie ca e perceputa ca o femeie frumoasa, nu????

O atitudine de regina inseamna si eleganta si fermitate, si blandete si distantare, si frumusete, dar si inaccesibilitate. Asta incearca sa aduca Queen Attitude de la Bourjois.

Rimelul seamana parca cu piesa de sah care este regina, din punctul meu de vedere cea mai frumoasa piesa de sah.

Periuta este  dreapta si simpla..si prinde genele fara mila si le pune sa stea incordate in pozitie verticala, ca la balet.

Am cumparat si primit la testat o gramada de mascara in acest an, de asta spun ca simt ca e anul in care numarul de mascara a fost exploziv si nu mai apuc nici sa le enumar. Queen Attitude este o mascara pe care imi place sa o aplic si sa fie doar mascara si atata….fara fard, fara liner.

La concursul in care cautam specialiste in frumusete pentru Atelierele de la Colorissimo am acordat si 3 premii fetelor care nu putea ajunge la Bucuresti pentru discutii, cate un mascara Queen Attitude, am tras la sorti si una dintre castigatoare, Anca Loredana, mi-a scris si povestit despre aceasta mascara. Scrie asa de frumos Anca, imi place ca a pus si diacritice, eu nu am rabdare sa le caut si sa le inserez in text. Si avem si o poza cu privirea ei Queen Attitude.

Bourjois
Queen Attitude Mascara Volume
este un rimel cu atitudine. Odata folosit, am avut tendința să-l caut mai mereu în gentuța de cosmetice, la machiajul zilnic. Este una dintre cele mai flexibile mascara încercate de mine până acum, genul pe care o aplici rapid când ai puțin timp la dispoziție.

 

Îmi place pentru că:
-Este ușoară și nu încarcă genele; senzațiaeste dată cel mai probabil și de periuța specială, subțire, foarte flexibilă,care nu prea iese din tub cu surplus de produs;

 


În cazul meu alungește genele vizibil; le oferă și ceva volum dar tot alungireaeste mai evidentă;

 


Se vede foarte natural, poate și datoritănuanței 62 Brown, apropiată de nuanța naturală a genelor mele; este a doua mascara maro pe care o folosesc, a început să-mi placă;

 


Rezistă toată ziua pe gene (esteadevărat că nu am reușit să o testez în zile toride, dar mi-e greu să cred cănu rezistă);

 

Înfotografie am aplicat un singur strat, cam așa aplic de obicei. Pentru efect mai dramatic se pot aplica 2-3 straturi, după preferință.

 

Produsul are 9 ml și trebuie folosit în 6 luni de la deschidere.

 

Aș scrie și un minus dar nu-i găsesc unul special. Îmi place prea mult această mascara și nu-l văd. :).

 

Cu bine!
Mai adaug eu ca pe Notino acest model de mascara  costa 36 de lei.