BarryM si Dirty Works – marci exclusive la Marionnaud si premii de concurs

In concursul organizat impreuna cu Marionnaud despre care puteti citi aici, se vor acorda premii constand in produse de la BarryM si Dirty Works, in Romania fiind marci prezente exclusiv in magazinele Marionnaud.

Haideti sa va spun cate ceva despre ele pentru ca si pentru mine au fost ceva mai necunoscute, stiam un pic despre Dirty Works despre site-urile magazinelor online din UK, insa insuficient sa va pot povesti despre ele.

Barry M este un brand care se doreste un must-have pentru orice set de make-up. Are o paleta de culori extrem de larga, practic au culori pentru orice stare , stil si ocazie. Este un brand care implineste deja 30 de ani, british 100% si foarte iubit de femeile din UK si nu numai. Este considerat un brand de mass market in UK, nu neaparat unul de lux, insa foarte adaptabil, orice femeie care doreste sa aibe o trusa de make-up completa isi gaseste la Barry M tot ce doreste si la preturi avantajoase.

Iata cateva detalii puse la dispozitie de Marionnaud ca sa va pot mai mai multe informatii:

Majoritatea produselor sunt “vegetarian” sau chiar “vegan” si Barry M militeaza puternic contra testelor pe animale.

Dirty Works este un brand mai recent, lansat abea in 2010 care a dorit sa aduca acea nota de vintage si de cochetarie cautata de femeia din UK , dar nu numai. In UK produsele se gasesc in magazinele Sainsbury’s in regim de exclusivitate.  Brandul transmite imaginea femeii elegante, cochete, acel 50’s chic, unde bune manierele sunt un must, dar si un pic de glamour vesel.
Dirty Works cuprinde produse de baie, de body care si basic facial care.
Ambalajele sunt vesele si chic, iti improspateaza baia.

In curand o sa va fac si un review asupra catorva produse .