Beauty story, epilare eficienta, Braun Silk-Epil 7, concurs

Despre epilare am scris de atatea ori incercand sa atac o poveste poate cu un zmeu rau, adica epilatorul, care vine si ne chinuie un pic. Nu o sa schimb nici acum registrul de discutie, insa cu Braun Silk-epil 7 lucrurile merg ceva mai bine si de anul trecut de cand ma bucur de eficienta lui, ma si intreb ce ar putea fi mai bun de atat in materie de epilatoare electrice.

Si anul trecut v-am propun un concurs cu un premiu minunat, un epilator Braun Silk-epil 7, asa ca daca tot sunt in plina aniversare de 3 ani cu blogul, chiar trebuie sa mai am concurs cu acest minunat beauty gadget inca o data.

Sunt cateva luni bune de cand folosesc acest epilator si in aceasta vreme nu am mai avut nevoie sa ajung la salon. Avantajul acelui beculet pozitionat perfect pentru a vedea si cel mai mic fir de par, inseamna enorm. De multe ori abandonam epilarea cu aparatul electric pentru ca ba nu imi potriveam bine lumina in camera, ba ma epilam seara cand la lumina artificiala nu vedeam destul de bine. Beculetul acesta e cu lumina alba si este ideal. Aparatul oricum prinde si firele de 2 mm, insa conditia este sa le vezi unde sunt.

Pe langa capul de epilare prin smulgere, exista si un accesoriu minunat pentru epilare prin radere si fata de ce am mai avut pana acum ca si aparate, sunt foarte multumita, zonele mai sensibile, precum zona axilelor sau inghinala, pot fi tratate cu grija si fara stres. Eu nu am folosit capul de epilare sub apa, nu prea sunt genul care sa faca baie in cada, prefer dus, dar pentru cine se simte confortabil sa stea intr-o cada cu spuma si sa se si epileze in acelasi timp, acest epilator are si aceasta optiune.

Eu sunt convinsa ca Braun Silk-epil 7 da un sentiment de usurare oricarei femei in orice sezon. Te poti epila ca lumea la orice ora, chiar si intr-o camera prost luminata, poti folosi aparatul fara fir si sa il iei in baie.

Mai in gluma, mai in serios, te poti epila si pe intuneric, eu am incercat si varianta asta. Baietelul meu, vazand luminita, m-a intrebat daca o poate lua sa o puna la o masinuta. I-am zis ca nu e cazul. A cerut sa vada cum merge “baz, baz” si la el pe manuta, are si el ceva firicele de par. A zis ca “baz baz cu luminita face buba”. Poate pentru el, pentru mine e poezie epilarea cu acest aparat.

Ca sa fie acest aparat al tau, vreau sa imi scrii un beauty story comic pe tema epilarii fara durere. Da, de aniversare, toate concursurile vor fi pe teme creative, fara conditii de like & share si chestii de acest gen care stiti ca nu prea imi plac. Chiar vreau sa premiez oameni creativi si cu talent la povestit. Lasa-mi textul tau in comentariu la acest articol pana cel tarziu 22 martie 2015.

Ca sa pot aprecia cel mai comic raspuns, am un juriu de toata frumusetea:
Dana de la DanaMakeup
Monica de la Monica’s Beauty in 5 Minutes
Mirabela de la CherieBelleMarie

Eu si cele 3 beauty ladies vom da note, vom rade copios si vom alege cea mai comica poveste. Vom anunta castigatoarea cel tarziu pe 25 martie 2015.

Premiul va fi expediat de catre sponsor prin curier.