BeautyBarometer, cine, ce, cum, CONCURS

De foarte multe ori cand vorbesc despre BeautyBarometer, blogul meu, imi dau seama ca pot sa spun despre blogul meu ceva si in cateva fraze, dar si sa vorbesc vreo ora as putea, insa nu stiu ce ati spune voi si recunosc ca sunt mai curioasa de parerea vostra decat de parerea mea. Cum ai descrie blogul meu? Ce ai spune cuiva despre blogul? Cine este persoana care scrie pe BeautyBarometer? 
Ca sa va provoc sa imi spuneti direct si la obiect cum ati descrie blogul meu de beauty, BeautyBarometer, in maxim 3 propozitii, va invit sa participati la acest concurs.

Premiul va rasplati descrierea care ma va convinge si pe mine ca imi cunosti blogul. Atentie nu trebuie nici sa ma lauzi, nici sa ma faci praf, eu nu sunt fana a extremelor, adica daca imi citesti blogul te-ai cam lamurit despre ce scriu si cum scriu. Imi doresc sa imi spui simplu si in termeni normali ce reprezinta blogul meu pentru tine si cum i-ai spune tu rapid cuiva ceva despre blogul meu. Lasa-mi textul acesta in comentariu la acest articol.
Pe 10 noiembrie 2015 dimineata o sa ma trezesc si o sa citesc tot ce ati scris si voi alege castigatorul. Descrierea care ma va convinge sa o pun chiar in rubrica de descriere a blogului meu, mentionand bineinteles autorul si eventual punand si un link catre pagina/site-ul/blogul persoanei respective, daca este cazul, va castiga premiul din poza de mai sus si va fi anuntat pe blog, aici, printr-un reply la comentariul lasat la acest articol.
Premiul contine 16 produse cosmetice, in format full size, mini sau esantion, le vedeti in poza de mai sus. Premiul va fi trimis prin Posta Romana pana cel tarziu 15 decembrie 2015.
Continut premiu ( unde produsul este full size, nu mai mentionez asta):
– Tesori d’Oriente, parfum
– Avene, apa micelara
– Flormar, Radiant Pink, primer
– Flormar, gloss
– Xerolys, crema hidratanta pentru ten sensibil
– Melkior crema de maini
– Dove, tratament par, monodoza
– Derma, BB cream
– Couvrance, fond de ten fluid, esantion
– Couvrance, fond de ten compact, esantion
– Sisley, gel de dus, esantion
– Bourjois, La Laque, oja
– Sephora, Gloss
– Murad, Age Reform, tratament antirid, travel size
– Murad, Age Reform, AHA/BHA Cleanser, travel size
– Clinique, mascara, travel size
Multumesc anticipat tuturor celor care vor participa la concurs.