BeautyBarometer te intreaba

Este un proiect pe care am tot vrut sa il demarez, un fel de mic proiect de cercetare de piata. E poate mult spus cercetare de piata, este o luare a temperaturii sau masurare a presiunii, ca tot sunt BeautyBarometer. Vreau sa vad cum mai simtiti voi consumul de cosmetice.

Perioada aceasta de izolare si cu impact corona virus in mod cert ne impacteaza felul in care consumam orice, incepand de la sapun si pana la parfum.

Asadar, iata un prim chestionar adresat voua. La fiecare intrebare va rog sa bifati un singur raspuns. Chestionarul ramane deschis pana pe 26 aprilie, iar pe 27 aprilie voi extrage castigatorii. In functie de unde se afla castigatorii si de noile conditii de izolare, voi alege o forma sau alta ca acel premiu sa ajunga in siguranta. In principiu doresc sa folosesc o firma de curierat, insa vedem atunci, poate scapam de corona si o sa am placerea unei cozi la Posta. Sincer, mi-e dor si sa stau un pic la coada si sa ma simt in siguranta.

Premiile sunt doua cutii de cosmetice, doua premii consistente, in poza vedeti momentan ce am adunat, insa se vor mai adauga produse.

Toate informatiile ce vor fi obtinute pe baza raspunsurilor voastre ma vor ajuta sa creez continut nou si pe blog si pe Youtube si o sa vorbesc despre rezultate.

M-as bucura sa intrati si sa fiti mai activi pe blog in aceasta perioada, mai ales, cand toti avem nevoie de mai multa comunicare, nu-i asa?