#beautybarometer2ani – ACADEMIA DE COSMETICA SI MAKE-UP STARTLINE – concurs: invitatie la seminar

Dupa 2 ani in care scriu despre cosmetice si frumusete, am decis ca ar trebui sa ma pregatesc un pic mai bine pe aceasta zona si sa invat mai organizat ce inseamna ingrijirea tenului si cum se aplica un machiaj. Asa am inceput sa merg la cursurile din cadrul Academiei de cosmetica si make-up Startline si ma bucur ca pot merge impreuna cu Dana, care are deja experienta pe machiaj si de la care mai pot afla secretele meseriei :). Si o sa vedeti ce surpriza am si pentru voi.

La scoala am descoperit-o pe Gina, profesoara noastra, pe care desi o cunosc de putina vreme, o apreciez pentru rabdare si pentru felul cum ne transmite atatea informatii si lucruri de culise pe care e bine sa le stii in momentul in care vrei sa transformi pasiunea pentru frumusete si intr-o noua profesie. 

Ma vedeti deja la treaba la curs, alaturi de colegele mele:

Pe langa cursuri si sesiunile de frumusete dedicate clientelor ei, Gina organizeaza din cand in cand evenimente sub forma unor seminare. 

Si motto-ul acestor seminare este:

In tot ceea ce fac, cred in ideea ca, daca ,,ceva” poate face o diferenta in viata cuiva si poate fi invatat, atunci ,,acel ceva” merita invatat! Te invit cu drag la acest seminar!                                                                                                                                          Gina Stefanoaia

Gina a inteles ca fiecare femeie are nevoie de informatie in primul rand pentru a avea grija de felul cum arata si de felul cum se simte. Cred ca de multe ori ati patit sa cumparati o crema de fata doar pentru ca este laudata sau promovata, dar nu ati avut suficiente informatii despre produs, despre cum se aplica si efectul nu a fost tocmai cel mai dorit.  Nu este suficient sa citesti informatiile de pe ambalaj  si despre asta m-am lamurit de la prima lectie cu Gina. Frumusetea se educa si se invata treptat si informatiile nu se gasesc chiar atat de usor cum pare la prima vedere.

Daca vreti sa va alimentati cu multe informatii si lucruri utile pentru frumusetea voastra, am un concurs cu un premiu special: o invitatie dubla la seminarul “13 activitati simple pe care oricine le poate face pentru a-si pastra un ten frumos si sanatos” pe care Gina il va sustine  duminica, 23 martie 2014 in intervalul orar 14.30 – 16.30 la Sala de training ACADEMIA DE COSMETICA SI MAKE-UP STARTLINE, Str. Anastasie Panu nr.50 sector 3 Bucuresti.

Povestea seminarului:
Imaginea noastra este prima noastra carte de vizita…
Cand faci cunostinta cu cineva intai esti privit… abia apoi esti auzit si poti oferi informatii despre tine: cine esti, ce stii, ce poti face… Asadar… imaginea ,,vorbeste” prima!
Am analizat de-a lungul anilor care sunt activitatile principale care ajuta pielea noastra sa ramana frumoasa si sanatoasa si am ajuns la o lista cu 13 activitati simple pe care oricine le poate face pentru a-si pastra tenul frumos si sanatos.
Am gandit acest seminar pentru cei care vor sa acorde atentie acestui detaliu care face diferenta: tenul corect ingrijit cu machiajul potrivit… Daca esti printre ei, atunci trebuie sa fii prezent la acest seminar!

Ca sa castigi aceasta invitatie dubla trebuie sa fii din Bucuresti sau din apropiere si sa iti fie usor sa ajungi la acest eveniment pe 23 martie. In plus trebuie sa ai o prietena dispusa sa vina cu tine :).

Cum voi alege castigatoarea?
Scrie un comentariu la acest articol si convinge-ma ca tu vrei sa vii la acest seminar in cate cuvinte doresti si spune-mi cu cine vei veni.
Bineinteles as aprecia daca vei da un like si paginii Startline si un share acestui articol pe profilul tau cu hashtag-ul #beautybarometer2ani. 

Data limita: 18 martie
Pe 19 martie voi alege castigatoare si  lua legatura cu ea. Am nevoie de confirmarea ei cel tarziu pe 20 martie ora 10:00 dimineata ca sa rezolvam toate detaliile de organizare.

Promit sa va tin la curent treptat cu ce se intampla la Startline, eu ma bucur ca pot face aceste cursuri in week-end si ca Gina are multa experienta si rabdare.