BIODERMA – solutie micelara – mai are nevoie de prezentare?

In 2007 mi-am cumparat prima data o lotiune micelara Bioderma din Franta. Era promotie si mare agitatie pe la ei prin magazine si toata lumea cumpara.  Prin revistele lor zicea numai de bine despre acest produs…asa ca mi-am cumparat si eu cat am stat acolo. Pe vremea aceea habar nu aveam eu de lotiune micelara, stiam doar de clasica demachiere cu lapte demachiant si lotiune tonica. Am avut o mare supriza atunci cu Bioderma solutie micelara, adica isi facea treaba mai bine decat demachiantele pe care le foloseam si era si extrem de rapida.

Astazi pot spune fara nici o retinere ca solutiile micelara Bioderma, oricare dintre ele – sunt 3 variante – Sensibio H2O, Sensibio H2O AR si Sebium H2O – sunt cele mai bune produse de demachiere, adaptate pentru orice ten. Si am descoperit ca si gama pentru bebelusi are o lotiune micelara ABCDerm H2O si este extraordinara si pentru pielea noastra, nu doar a copiilor. Eu le-am folosit pe toate, mai putin pe cea dedicata tenului gras, si nu imi lipseste niciodata lotiunea micelara Bioderma din casa, chiar daca mai am si alte produse de demachiere.

Dimineata dupa ce ma spal cu apa pe fata, trec si cu o discheta cu lotiune micelara Bioderma pe fata pentru ca stiu ca imi pregateste perfect tenul ca sa preia o crema sau un ser facial.

Demachierea ochilor la mine este mereu problematica, pentru ca am ochii sensibili si nu suport sa aplic lapte demachiant decat de maxim 3 ori. Cu lotiunea micelara Bioderma finalizez demachierea si folosesc si betisoare cosmetice inmuiate in lotiunea micelara Bioderma ca sa iau ultimele urme de mascara de pe gene sau de liner de pe pleoape.

De cate ori am mers la evenimente unde existau make-up artisti cu valiza dupa ei de farduri si pensule…hop, vedeam la ei printre instrumente si sticluta roz de Bioderma. Asta mi-a confirmat ca nu degeaba imi place atat de mult acest produs, pana si cei mai avizati in domeniu o folosesc. In timp am vazut ca aceasta lotiune micelara este un fel de produs icon sau must-have pentru orice pasionata de beauty.

Stand de vorba anul trecut cu cineva din echipa Bioderma Romania, mi-a povestit ca acest produs a fost de fapt dezvoltat si lansat pe piata de cercetatorii de la Bioderma si ca formula este una optima, acopera toate nevoile unei femei in materie de demachiere – curata bine, improspateaza tenul, hidrateaza si lasa tenul curat cu adevarat. Uneori cand imi simt tenul mai uscat, folosesc pentru curatarea tenului creme demachiante si dupa vreo 3 aplicari discheta apare alba si curata….si mai trec inca o data cu discheta cu Bioderma….ei, si ea mai scoate cate o mica urma de fond de ten sau fard. Bioderma mie imi aduce siguranta ca demachierea este facuta asa cum trebuie si ca pielea ramane curata.

Apreciez si mai mult ca Bioderma solutie micelara se gaseste si in format travel size, dar si in format foarte mare.

Poza preluata de pe pagina de Facebook Bioderma : https://www.facebook.com/BIODERMARomania 

Sunt pe cale de a termina o noua sticluta de lotiune micelara Bioderma si deja pe lista mea de cumparaturi scrie clar BIODERMA!

Ii dau nota EXCELLENT si va ramane mereu un produs prezent intre cosmeticele pe care le folosesc zilnic.In plus, inca un lucru pe care il apreciez, sunt mereu promotii la acest produs, fie faimoasa oferta 1 + 1 pe care de cate ori o vad o si atac sau pachetele cu alte produse, cum am cumparat ultima oara.

Voi ce spuneti despre lotiunea micelara BIODERMA?