Bobbi Brown, Ruj Lip Color, Brown, Review

Dorinta de a avea Bobbi Brown in Romania a fost implinita. Cred ca multe dintre noi am suspinat dupa acest brand si am incercat sa cumparam produsele online, riscand uneori nuantele sau calitatea, insa tentatia era prea mare.

Asa cum am mai scris recent pe blog, Bobbi Brown este una dintre acele femei al carui nume va marca istoria culturii feminine. O antreprenoare cu suflet, asa este Bobbi Brown. O femeie ajunsa celebra pentru a ca inteles ce asteptari are orice femeie de la produsele de machiaj pe care le foloseste. O urmaresc pe Periscope unde apare Live din cand in cand si sunt mereu surprinsa de cat de autentica este, cat de echilibrat vorbeste despre produsele ei si cat de conectata este la familie, la realitate si la echipa ei.

DSC_0196

Eu am purtat rujuri maro prin liceu, colegele imi ziceau ca seman cu Brenda din serialul Beverly Hills, eram satena pe atunci cu un breton bogat si aduceam asa de departe a Brenda. Atunci era si nebunia cu conturul negru al buzelor si rujul maro ma facea sa arat ciudat. Mai tarziu am descoperit nuante mai frumoase, insa am migrat spre roz.

De curand am redescoperit nuantele de nude, unele dintre ele atingand zona de rujuri mai maro si noul meu ruj de la Bobbi Brown primit la lansarea oficiala a magazinului mi-a reamintit de rujul maro. Un ruj maro este de fapt un ruginiu domol, o culoare purtabila si foarte feminina.

DSC_0206

DSC_0200

Nuanta Brown pe care o am este calda, placuta, intr-un singur strat este extrem de naturala, insa in doua straturi se vede interesant si pigmentul de rosu iese in evidenta.

Imi place maxim ambalajul, simplu, elegant, negru cu auriu. Numele este scris clar si simplu. Totodata apreciez taietura batonului de ruj, adaptata instanta la forma buzelor. Textura este bogata, onctuoasa, hranitoare pentru buze si totodata finish-ul este discret, nici mat, nici lucios, pur si simplu buzele arata hidratate si naturale, asa cum lui Bobbi Brown ii place sa le vada pe femeile pe care le machiaza.

Produsele Bobbi Brown se gasesc momentan in singurul boutique Bobbi Brown din Baneasa Shopping City in Bucuresti. Acest ruj are un pret in jur de 100 de lei. Ingredientele le puteti vedea mai jos.

DSC_0202

Care este produsul Bobbi Brown care a intrat deja pe lista voastra de dorinte?