Boucheron, Quatre, Eau de Parfum

Boucheron Quatre este cea mai noua creatie olfactiva Boucheron. Lansat in primavara anului 2015, parfumul Boucheron Quatre doreste sa transpuna ideea inelului emblematic Boucheron intr-un parfum actual, modern, floral fructat si cu note lemnoase usoare. Am facut cunostinta cu acest parfum in decembrie, anul trecut, la un workshop despre parfumuri organizat la Debenhams Plaza. Boucheron mi-a placut intotdeauna, folosesc intens de cateva luni Boucheron Jaipur Bracelet. Cred ca parfumurile legate ca si filozofie de bijuterii pretioase au o anume intensitate si imi atrag mereu atentia.

Boucheron Quatre, istoria unui inel

Parfumul pleaca de la ideea inelului Quatre. Inelul Quatre, cu un design modern și un design  grafic unic, este astazi expresia expertizei in creativitate Boucheron. Inradacinate in istoria Boucheron, structura arhitecturala se bazeaza pe patru cercuri, fiecare reprezentand una dintre cele mai mari momente ale istoriei sale.
Inventat în 1889, Godrons Double leagă doua inele împreună, simbolizând doi oameni îndragostiti. Clous de Paris, inspirat de pavelele strazilor Parisului, meticulos sculptate de Maestrul Bijutier, oferă structura creatiei, exprimand putere și caracter. Diamantul, sau mai degraba diamantele în versiunea pavé, captureaza lumina datorita bazei de aur gratie tehnicii  ” serti miroir ” sau “Setarea Oglinzii”, tehnica ce este unica pentru Casa Boucheron. In cele din urmă, motivul Gros Grain, o minune a bijuteriilor, ofera bijuteriei una dintre cele mai frumoase coroane.
Quatre, o combinație perfectă a patru motive pretioase ce devin una singura – una pentru fiecare, pentru fiecare moment și  fiecare stil.

Boucheron Quatre, parfumul

Parfumul Quatre s-a dorit sa fie o continuare fireasca a filozofiei Boucheron intr-o varianta olfactiva de exceptie.

Ca și inelul Quatre care combina patru motive diferite, printr- o serie de culori cu  o armonie orbitoare, parfumul dezvaluie fațete surprinzatoare și o claritate indrazneata, reflectand eleganta si stil. O frenezie de materii prime pretioase dezvaluie mirosul lor unic in orice ocazie și pentru fiecare piele. Spumant ca o șampanie rosé, nota de top izbucnește în bule de Bitter Orange, cu un dram de Red Currant. Nota de mijloc oferă atemporal amestec Trandafir -Jasomie, ce se dezvalui  într-un vartej de Petalia, un ingredient unic din Givaudan care eliberează un miros de pulbere de flori de trandafir, cu o adiere de lychee. Atingerea finala din notele de baza  vine din partea lemnului, imbunatatita cu mosc senzual ce  pare a captiva prin reflectiile aur galben si ale unui voal de Cedru.
Nu patru, ci trei genii cu un talent incredibil au reinterpretat indeaproape spiritul Quatre prin integrarea atingerii de originalitate pentru a scrie o noua pagina în istoria unei legende: Antoine Maisondieu, Nadege Le Garlantezec și Natalie Gracia-Cetto.

NOTE DE TOP: Bitter Orange Essence, Esenta pura de mandarina verde braziliana, Coacaze Rosii, Fragi Salbatici

NOTE DE MIJLOC: Iasomie de Sambac Ambslouta, Trandafir Abslut, Pétalia ®

NOTE DE BAZA: Lemn Auriu, Esenta de Cedru ®, Cashmeran, Mosc

Boucheron Quatre, sticla

Un tribut adus inelulului, flaconul este sculptata în sticla grea, solida, tipic obiectelor exceptionale, cu accente de trandafir aur si email alb împrumutate de la modelul QUATRE “White Edition”. In ceea ce privește motivul Double Godrons, este cioplit în baza sticlei ca o adevarata opera de arta. Punctul central ce marcheaza sticla este inelul în sine, ce ramane la locul sau, datorita unui sistem de rotatie on / off. Si ambalajul acestuia? O caseta alba  imaculata impodobita cu aur galben și reliefata cu motivul Clou de Paris, un salut final catre legenda QUATRE.

BOUCHERON-FOURREAU-QUATRE-Femme

Boucheron Quatre se gaseste in parfumerii, iata mai jos lista de optiuni si de preturi recomandate:

Boucheron Quatre Femme, EDP, 100 ml, 423 lei

Boucheron Quatre Femme, EDP, 50 ml, 282 lei

Boucheron Quatre Femme, EDP, 30 ml, 198 lei

Boucheron Quatre Femme, EDP, 50 ml si Body Lotion 100 de ml, 282 lei

Boucheron Quatre Femme, Body Lotion, 200 de ml, 198 de lei