Bourjois Bio Detox Organic – fond de ten si anti-cearcan, 7DaysTest

Dinainte de Craciun mi-am cumparat de pe FragranceDirect prin Andreibabyfashion un fond de ten bio de la Bourjois si anticearcanul din aceeasi gama.

Am inceput sa le folosesc dupa Craciun si am deja o saptamana de cand ma machiez cu ajutorul lor.
Fondul de ten are 30 de ml, este certificat Ecocert si prin ingredientele pe care le are promite sa te apere de efectele poluarii. Este foarte usor si “subtire” ca si textura, e un fluid usor, cam fara miros si care se aplica usor cu degetele, se intinde foarte bine. Ambalajul e foarte igienic, o pompita bine gandita, mi-a placut ca timp de o saptamana nu s-a murdarit si nu a fost nevoit sa o curat pe exterior dupa fiecare folosire cum mai patesc cu alte fonduri de ten cu pompita.

Acopera bine si este usor, insa mi s-a parut ca ma face prea alba la fata, desi am luat nuanta Light Vanilla care nu e chiar comparativa cu nuantele Porcellain sau Ivory pe care le mai iau din alte game si care de obicei sunt foarte spre alb. Light Vanilla mi s-a parut un bej deschis, insa nu foarte. Imi place insa ca e o baza de machiaj foarte buna si blush-ul a rezistat 6-7 ore fara probleme.

Anticearcanul are o biluta mica de metal in varf, astfel se aplica usor, insa mai trebuie intins lichidul cu degetele. E foarte usor, nu simt nici un efect de uscare, nu face cute, chiar e un anticearcan bun. Are 8ml si 98.9% sunt ingrediente naturale.

Nu am apucat sa va spun de pret, preturile lor mi se par de mare bun simt, fondul de ten a fost cam 4 euro si anticearcanul cam 3 euro, cu tot cu transport si comision undeva la 10 euro, deci cam 45 de lei, un cost foarte bun. La noi am vazut pe  http://www.produsecosmetice.ro/index.php ca doar fondul de ten costa 44 de lei, redus de la 59 de lei:

Pentru un 7DaysTest le dau nota VeryGood, mai ales ca si ambalajele sunt foarte bune calitativ si asigura o utilizare placuta si fara sa murdaresti prea mult sau sa irosesti fara sens si sunt produse de make-up cu o textura usoara.