Bourjois CC cream – testat, placut si….povestea continua! – 5minTest

Va scriam acum ceva vreme despre noutatile de la Bourjois si aparea in articol si CC Cream-ul lansat de Bourjois. Eu am facut in ultima vreme o pasiune pentru tot ce inseamna BB cream si CC cream, la DD cream inca nu am ajuns, insa imi place sa descopar texturi si efecte diverse ale cremelor BB sau CC.

CC cream-ul de la Bourjois are acelasi parfum placut ca si fondurile de ten Bourjois si abia am asteptat sa il folosesc.

Textura este ceva mai plina, sa zic asa, adica mi se pare destul de densa, e un CC cream care se apropie ca si feeling de un fond de ten.

Gradul de acoperire mi se pare chiar maricel, mi-a placut si cum uniformizeaza culoarea tenului din jurul ochilor, daca vedeti inainte de aplicare eu am o coloratie un pic neuniforma in zona pleoapelor, desi am subton albastru al pielii, am si ceva tenta spre galben spre coltul ochilor.

O nota mare ii dau pentru felul cum se aseaza pe piele, are aceea aderenta la piele ca o crema hidratanta de buna calitate.

Am folosit nuanta 32, Light Beige, nu chiar pe cea mai deschisa, mi s-a potrivit foarte bine.

Momentan a fost prima experienta cu acest CC cream, voi realiza si un machiaj complet in care voi folosi si anticearcanul de tip CC din aceeasi gama.

Pentru un machiaj extrem de rapid si 5minTest primeste nota Excellent!

Pretul de lansare al produsului este de 49 de lei, nu am mai verificat acum pentru martie daca s-a modificat, dar va anunt daca pretul s-a modificat. Voi ati incercat acest CC cream?