Bourjois VOLUME GLAMOUR Effet Push Up

Pentru ca privirea inseamna uneori mai mult decat 1000 de cuvinte, iti propun sa incerci noul mascara Bourjois- Volume Glamour Effet Push Up.
Iar daca atunci cand iti cumperi un sutien minune, iti doresti si efectul de push-up, acum ai efect push-up si de la un mascara. 

Mai jos ai toate informatiile despre noul produs:
Irezistibil, noul mascara VOLUME GLAMOUR Effet Push Up are acelaşi efect asupra genelor precum lenjeria push-up: booster de volum instant
Un mascara îndrăzneţ ce oferă efect de gene dense şi curbate.
Peria UPLIFT este creată pentru alungire şi densitate extremă. Diametrul periei este conceput pentru o aplicare rapidă și are 15 rezervoare distribuite ingenios între peri ce asigură acoperire maximă pe toată lungimea genelor, de la bază la vârf, cu un singur gest.
O mascara de culoare negru intens și o formulă  mătăsoasă, VOLUME GLAMOUR Effet Push Up oferă volum şi curbează genele de la prima aplicare. Textura sa este concepută pentru mega-volum, iar formula sa oferă un efect Twiggy “fir cu fir” similar machiajelor de pe catwalk.
Volume Glamour Effet Push Up este disponibil in magazine incepand din luna septembrie. Pret special de lansare (septembrie – octombrie): 40 lei.