Brad Pitt sta seara o ora la oglinda

Acum cativa ani, am auzit un interviu dat de Jennifer Aniston , care dupa despartirea de Brad, mai povestea din casa. Si spunea ea ca a ramas socata cand a intrat prima data in baie acasa la Brad pentru ca avea practic cosmetice sa umple un magazin intreg. Se pare ca Brad are mici probleme cu o acnee ramasa pe fata de multa vreme si de asemenea e super stresat de riduri.

Citind si mai recent pe CeleBitchy , se pare ca nici Angelina nu e foarte incantata de partea de cosmetice a domnului Brad, ea fiind genul rapid la capitolul ingrijire, el fiind genul care sta si isi face un ritual indelungat pentru frumusete.

Acelasi articol spune ca Brad ar folosi una din faimoasele creme Creme de la Mer care costa peste 1000 de dolari borcanelul….. Gama La mer este intr-adevar scumpa, insa eu nu am vazut sa coste chiar atat, acum depinde ce produs isi ia el, probabil e ceva personalizat. La gramaj mare, 500 de ml, aceasta crema costa undeva la 7500 de lei, deci e oarecum posibil, depinde in ce cantitate foloseste aceasta crema.

V-o puteti cumpara si voi pe Strawberrynet.com :D. Cu credit pe vreun an.

La fel se pare ca ii plac gamele pe baza de ulei de masline, bravo lui, asta e bine. In fine, el sta cam o ora seara si se demachiaza, se hidrateaza si isi face diverse tratamente faciale si corporale .

Dar ati da voi 7500 de lei pe o crema? 😀