By Terry, Happy Glow, Style Collection Spring 2016

Prin noua colectia Happy Glow, By Terry ne aduce o noua interpretare a machiajului de primavara. Accentul este pe luminozitate, prospetime, Happy Glow insemnand o terapie prin care ne lasam inundati de o frumusete cosmica, blanda si plina de vibratie. Roz si verde, sunt cele doua culori care invioreaza aceasta colectie. Pe langa aceasta, vorbim de strobing, de efecte de iluminare, improspatare, de acel efect de glow pe care il obtinem din machiaj.

Colectia contine 4 produse, un mascara, un creion kohl, farduri de ochi sub forma de baton si iconicul Baume de Rose.

byterry-springcollection-2016

Mascara Terrybly contine un ingredient patentat de By Terry, Lumicoat, un activator al cresteri genelor. Nuanta de verde este atipica pentru un rimel, insa aduce cu certitudine un efect de prospetime instant.

SPRING16-PACK-MASCARA-01-HD

Ombre Blackstar nu este doar un fard de pleoape simplu, contine extract de Tahitian Black Pearl, ceea ce ajuta la un efect de plumping pentru pleoape. Cele doua nuante, 16-Nude Milky Way si 17 – Bubble Glow, se pot combina pentru a obtine un efect de luminozitate ce pune in valoare un machiaj luminos al ochilor.

Crayon Kohl, Terrybly, nuanta White Wish (16) este un omagiu adus look-ului iconic al anilor 60. Creionul alb intra in tendintele globale ale machiajului de catwalk din acest an, marcheaza waterline-ul in machiaj, dand un efect de marire si deschidere a conturului ochilor.

Baume de Rose, Nutri-Couleur, in nuantele Collar Stellar (7) si Mauve Moon (8), aduce nuante de inspiratie cosmice.

byterrySPRING16-PACK-BDR-ORANGE-HD

SPRING16-PACK-BDR-VIOLET-HD

Produsele se vor gasi in foarte scurt timp in parfumeria Madison de pe Calea Dorobantilor nr. 152.