Cadouri Bio de Craciun

Cine vrea ca de acest Craciun sa ofere si sa primeasca cadouri Bio?? Hei, vad multe maini ridicate, deci e de bine. Let’s be Bio!

Hai sa incepem sa vedem ce am putea sa (ne) cumparam…ca doar e un moment sa ne facem si noi cadouri, dar sa facem si celor dragi. Voi face doar o enumerare, dar sunt lucruri pe care le recomand cu mare caldura, sunt magazine online sau branduri in care am incredere maxima.

Incep cu oferta magazinului online Elemental.ro, este magazinul din care imi cumpar intotdeauna uleiurile de corp sau apele florale, sunt bio, simple, in ambalaje practice. Preturi de bun simt, accesibile , produse basic, iar apele florale sunt ideale de demachiat. Despre uleiul de migdale ce sa va mai spun…e bun de la 0 luni pana la 100 de ani, din cap pana in picioare.

Din magazinul Orchidea Blu, pe langa Bio Box, singurul concept de cutiuta de frumusete bio, va recomand produsele de make-up Avril. Creionul dermatograf este de vis, este singurul creion pe care il suport fara problema si pe pleoapa de jos, pe conjunctiva . In plus e singurul creion cu care ma pot machia fara probleme sa ma usture sau sa mi se usuce pielea. Creioanele costa acum undeva la 16 lei.

Organik.ro este singurul magazin bio unde gasiti si gama de dermatocosmetice Gamarde, pe baza unei ape termale speciale din Franta. Eu am folosit pe perioada sarcinii multe produse din aceasta gama . Organik.ro a fost primul magazin bio din care mi-am cumparat si produse de make-up si pentru copil….si pentru primul meu concurs pe blog :). Nu imi permiteam atunci sa cer sponsorizari, insa am cumparat cateva produse de la ei si am primit foarte multe esantioane.

Magazinul Biovivo pe mine m-a cucerit complet cu parfumurile bio , site-ul este inca in constructie, insa pe pagina de Facebook puteti sa luati legatura cu ei si sa va alegeti produsele preferate. Ei au si un blog care cu siguranta o sa faca placere ca si lectura celor care cred in vindecarea naturala si in produsele gandite holistic pentru corp, minte si suflet.

Sophyto vine acum si cu  o oferta frumoasa de sarbatori, poti primi ambalaj special pentru cadoul ales. Despre produsele lor am scris si inca folosesc doua creme si un ser facial Sophyto, sunt produse atipice, insa cu efecte benefice asupra pielii.Eu voi cauta sa am tot timpul un produs Sophyto pentru ingrijirea fetei.