Cadouri Craciun 2015, Tesori d’Oriente, B.U., Antonio Banderas, C-THRU, STR8 si Elmiplant

Cate zile mai sunt pana la Craciun? Destul de putine, asa ca m-am gandit ca v-ar prinde bine niste recomandari de pachete cadou. Asa cum si eu ma gandesc la multe persoane dragi si la preferintele lor in materie de cadouri, asa va ganditi si voi si totodata faceti calculele de rigoare. Am vrea noi sa fim un Mos Craciun cu buget nelimitat, dar cred ca putin echilibru nu ne strica.  Totodata, trebuie sa va spun ca eu in fiecare an profit de ofertele de Craciun ca sa imi iau multe produse dragi pe care le pot cumpara la preturi foarte bune cu aceasta ocazie si in pachete care arata si foarte dragut. Primele recomandari vin de la compania Sarantis care detine multe marci apreciate nu numai de mine, ci si de multe dintre voi: Elmiplant, B. U., C-THRU, STR8, Antonio Banderas si Tesori d’Oriente. 

Va las cu cateva poze, mi-au placut atat de mult pachetele si am prins rapid inspiratie sa imi mai exersez talentul. Inca invat sa ma descurc cu Nikon-ul meu mare si prea inteligent pentru mine.

elmiplant-pachetcadou-2015-beautybarometer antoniobanderas-hersecret-parfum-2015 tesoridoriente-hammam-2015-beautybarometer

In filmul de mai jos, veti descoperi impreuna cu mine cateva propuneri de pachete cadou, cu preturi intre 15 si 50 de lei. Sa imi spuneti care vi se pare cel mai tentant si daca va ajuta recomandarile mele.

Spor la cumparaturi si sa il asteptam cuminti pe Mos Craciun!