Caudalie iti ofera o versiune mai frumoasa a unui program de slabit

Am primit informatii noi de la Caudalie si Centrofarm, asa ca daca aveti de gand sa dati ceva kilograme jos, iata o varianta mai frumoasa .

Poza preluata de pe http://uk.caudalie.com/

Inspirat din tratamentele autentice utilizate în spa-urile Vinothérapie®, regimul de slăbit Caudalie (Caudalie Contouring Regimen) se bazează pe un ritual alcătuit din 3 paşi simpli, care oferă rezultate vizibile. Pe zi ce trece, corpul va deveni mai ferm şi mai tonifiat. Regimul de slăbit Caudalie constă în folosirea a trei produse 100% naturale: Caudalie Crushed Cabernet Scrub, Caudalie Contouring Concentrate şi ceaiul Caudalie din plante organice, pentru drenaj.

Caudalie Crushed Cabernet Scrub
Este primul pas pe care trebuie să îl îndeplineşti în cadrul ritualului. Acest scrub pregăteşte pielea pentru regim. Datorită ingredientelor din compoziţia sa, precum sâmburii de struguri zdrobiţi, cele 6 uleiuri organice esenţiale, uleiul din seminţe de struguri, zahărul brun şi mierea pură Aquitaine, pielea va rămâne moale, netedă şi hrănită imediat după aplicare. Foloseşte-l de două ori pe săptămână pe pielea umedă, masând întregul corp până ce zahărul se topeşte complet, iar apoi clăteşte. Pentru un efect şi mai intens, vinoterapeutul recomandă să adaugi în scrub câteva picături de Caudalie Countouring Concentrate.

Caudalie Contouring Concentrate
Este un elixir foarte concentrat care conţine 6 uleiuri organice esenţiale combinate cu un ultra-hrănitor ulei din seminţe de struguri. Formula sa este 100% derivată din plante şi ajută la decongestionarea zonelor predispuse la formarea celulitei, conturând silueta şi reducând aspectul de coajă de portocală, prin activarea procesului de drenaj. Se foloseşte după baie, masând pielea şi insistând asupra zonelor afectate. Vinoterapeutul recomandă ca, după duş, să te ştergi cu un prosop şi să aplici produsul pe pielea încă umedă, facilitând astfel absorbţia.

Ceaiul Caudalie din plante organice, pentru drenaj
Creat în exclusivitate pentru ceainăria spa-ului Vinothérapie®, acest ceai vine în completarea regimului, fiind un ajutor perfect pentru slăbit, facilitând eliminarea apei şi a toxinelor. Combinaţia delicioasă dintre cele cinci plante organice (viţă de vie roşie, coacăze negre, coacăz, coajă dulce de portocale şi scorţişoară) conferă un gust aromat ceaiului, oferindu-ţi starea de bine de care ai nevoie pentru întreaga zi. Pentru un program de slăbit complet, specialiştii îţi recomandă să adaugi în ceai câţiva stropi de suc de lămâie sau bucăţi de portocală. Astfel, obţii o băutură delicioasă pe care o poţi consuma în orice moment al zilei.

În România, produsele Caudalie se găsesc în exclusivitate în farmaciile Centrofarm.
Caudalie Crushed Cabernet Scrub poate fi achiziţionat la preţul de 105,00 lei.
Caudalie Contouring Concentrate poate fi achiziţionat la preţul de 122,84 lei.
Ceaiul Caudalie pentru drenaj din plante organice poate fi achiziţionat la preţul de 45,14 lei.

Despre Centrofarm
Având peste 80 de ani de experienţă în domeniu, Centrofarm deţine în prezent 58 de farmacii, dintre care 37 în Bucureşti şi 21 în ţară. Jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piaţa farmaceutică românească.
Mai multe informaţii despre Centrofarm puteţi găsi pe www.centrofarm.ro
sau pe pagina de Facebook: facebook.com/centrofarm.

Nu am testat produsele. voi ati avut ocazia sa folositi in timpul dietelor si produse Caudalie?