Cea mai buna versiune a mea

Sunt momente cand ma uit in oglinda si as vrea ca acel moment sa ramana suspendat in timp. Sunt momente cand pielea mea arata mai bine decat ma astept si incerc sa imi dau seama de ce, sa tin minte ce rutina am folosit in acea perioada. Sunt sigura ca fiecare dintre voi aveti asemenea momente. As vrea sa va pastrati in minte acele momente si sa faceti zilnic ceva ca pielea sa arate exact ca in ziua aceea in care voi ati vazut in oglinda cel mai frumos ten.

Vichy a inteles ca fiecare femeie intelege prin pielea ideala altceva. Desi ei au game complexe de produse destinate fiecarui tip de problema a tenului, ei stiu ca fiecare dintre voi are propria dorinta legata de ten, fiecare stie cum ar fi tenul ei ideal.

Vichy m-a invitat sa ma inspir dintr-un mesaj inscris pe un tricou foarte placut ca si stil semnat de Laura Lazar.

Vichy te asteapta in aceasta perioada in multe farmacii din Bucuresti si din tara cu un catalog special in care vei gasi sfaturi pentru ten, dar si mostre din cele mai indragite produse ale lor. Vichy face mereu acest gen de campanie insotita de esantioane si in felul acesta iti da o mana de ajutor sa te lamuresti daca un produs Vichy te-ar aduce mai aproape de un ten ideal.

Lansarea campaniei “100 de femei 100 de zile” inseamna pentru Vichy un moment unic, va cunoastre parerea a 100 de romance despre ce inseamna tenul ideal din perspectiva lor.
Iata ce ne spun reprezentantii Vichy: “In cadrul acestei campanii, am selectat 100 de femei, romance, avand varste diferite, tipuri de ten diferite si provenind din medii de viata diferite si le-am intrebat ce inseamna pentru ele pielea ideala.
Am descoperit ca, pentru fiecare in parte,pielea ideala inseamna ceva diferit.


Ca prim pas in atingerea pielii lor idale, cele 100 de femei au realizat diagnosticul online si au descoperit sfaturi de nutritie, recomandari de ingrijire personalizate si rutina de ingrijire adaptata tenului lor.
Diagnosticul este disponibil online nu doar pentru cele 100 de femei, ci pentru oricine doreste sa descopere nevoile tenului sau.
Descopera si tu  care este pielea TA ideala realizand diagnosticul online pe pagina campaniei, www.100zile100femei.ro“.
Eu am intrat pe site si dupa ce am facut completat pasii, am primit o fisa de recomandare pe doua pagini, pe o pagina am un sumar la problemelor tenului meu si apoi primesc recomandari pe a doua pagina :).

Acest diagnostic este un inceput pentru orice femeie in acea aventura a descoperirii tenului ideal pe care ea sigur il are :). Pentru mine acest diagnostic a fost ca o confirmare a faptului ca pe langa o rutina de ingrijire a tenului, trebuie sa am grija si de ce mananc si ce vitamine sa se regaseasca mai frecvent in meniul meu. Va invit sa va faceti si voi acest diagnostic, aveti nevoie doar sa va incarcati o poza a voastra si sa raspundeti la cateva intrebari.

Mesajul Vichy mi-a dat multa inspiratie pentru o zi insorita.

De fapt, ce inseamna pentru tine o piele ideala?