Cel mai reusit cadou de Craciun, un gift card Notino

Un gift card Notino sau un voucher cadou, oricum i-ati spune, aduce zambet instant si pe chipul cel mai ,,grinch”. Doar privind oferta, mi-au venit in minte mii si mii de idei despre ce mi-as cumpara de la Notino daca toti cunoscutii mi-ar face cadou un voucher electronic cadou. Nu sunt eu Grinch deloc, inca traiesc euforia unui Craciun imposibil.

Cred ca toti am trecut macar o data prin dilema ce cadou sa ii iei cuiva cunoscut. Stii acel moment cand abia ai inceput o relatie? Sau colega de munca care te-a ajutat mereu si care stii ca mereu si-ar cumpara un ruj nou? Sau acea persoana draga din familie care iti spune mereu ca nu are nevoie de nimic. Ce ar fi sa ii surprinzi pe fiecare cu un voucher electronic Notino sau gift card.

Cum functioneaza comanda unui gift card sau voucher Notino

Inainte de a da comanda, hotaraste suma pe care doresti sa treci pe card si pe care o vei si plati. Notino are variante de la 100 de lei la 400 de lei.

Incepe apoi setarea voucherului. Il poti personaliza cu poze deja pregatite de Notino sau poti adauga chiar tu o poza dorita. Iti dau o idee, poti edita poza pe care o adaugi si cu un mesaj dragut din partea ta. Nu uita ca voucherul vine in format PDF pe care il poti fie trimite pe email sau il poti printa si pune intr-un plic.

Ai si optiunea de a lasa un text separat. De asemenea, ai si optiuni sa incluzi instant si emailul persoanei vizate si dupa comanda, voucherul sa ajunga direct in inbox-ul ei sau lui.

Daca ai nevoie sa ti se emita o factura pe firma, se poate si asta, ai rubrica separata.

Daca ai o echipa cu care lucrezi, cred ca ar fi minunat sa trimiti fiecarui colaborator sau angajat un cadou de acest fel. Este genul de cadou care face placere.

Pe Notino ofertele din aceasta perioada sunt minunate. Asa ca orice voucher va aduce bucurie.

Voucherul este valabil 12 luni de la data emiterii. Asa ca daca persoana nu e hotarata, are timp sa comande. Pentru o comanda de mai multe vouchere, cei de la Notino va ajuta direct. Trebuie doar sa sunati la serviciul clienti.

Gift card sub bradut

Acum stau si ma gandesc ce as cumpara un gift card care ar aparea sub brad. Ca sa va spun direct, mi-as dori ceva din colectiile de Craciun de makeup. Desi nu ma machiez asa des, mi-as dori ceva festiv. Sau un set cadou parfumat.

Tu cui i-ai lua un Gift Card? Sau ce ti-ai cumpara daca ai primi unul?

(p)