Pe langa a incerca si colectiona parfumuri, mai am o pasiune, sa caut reclamele video ale parfumurilor. Va prezint un top al preferintelor mele, sper sa va placa. Am ales cateva clipuri in care apar si actori celebri, ca sa vedeti ca nu e tocmai simplu sa transmiti mesajul unui parfum.

Nina Ricci, l’Extase. Cu protagonisti precum Laetitia Casta si Quim Gutiérrez intr-un joc al seductiei, as putea spune ca parfumul a fost din start extrem de dezirabil.

Chanel 5 ne aduce povestea unui tren de noapte unde  Audrey Tautou si Travis Davenport intra in alt joc al seductiei.

Dior, Eau Sauvage Cologne, spun Alain Delon si cred ca spun tot.

Azzaro Wanted, ceva mai modern, dar foarte magnetic.

Cartier, Baiser Vole, destul de angelic, aproape un clasic.

Givenchy Gentlemen Only Absolute ne aduce iar fantezia din lift, insa Simon Baker ramane un gentleman si ne lasa fanteziile dincolo de clip.

Si daca vreti sa vi se ridice pielea pe voi, urmariti clipul Shalimar, Guerlain.

 

Daca v-a placut ideea acestui articol, lasati-mi comentariile voastre si promit sa mai revin pe acest subiect.

Written by Ana Maria Tatucu
  • Corina Cosa

    desi nu-s fan guerlain …sunt fan modelul natalia vodianova ..atata senzualitate rar mi-a fost sa vad vreodata 🙂 tipa asta are 5 copii ..si arata ca o adolescenta !!! la inceputuri era denumita Lolita ..dar si acum tot acest nume i se potriveste !! clipul e ireal de frumos !!! <3

    • da,este extrem de frumoasa, indiferent cati copii ar avea, cand ai frumusetea asta daruita de la natura, tot asa ramai.

  • monacocoreanu

    Daaa, mi-ar placea sa revi pe acest subiect. La fel ca tine si eu iubesc povestile si scenariile bine gandite si expuse din spatele reclamelor pentru parfumuri. Cu siguranta cunosti reclama parfumului Dior Homme in regia lui Guy Ritchie cu Jude Law si celebra replica: How do I recognize you?.. Oh don’t worry about that.. 🙂

    • O, daa, cunosc reclama, o lasasem pentru partea a doua a acestui articol :))