Ciocolata sa avem! Peste tot!

In afara de parfumuri, un alt lucru la care nu pot spune NU niciodata este ciocolata. Este drept ca o prefer cat mai neagra, cat mai artizanala si cat mai rafinata.

Cand Yves Rocher a lansat colectia de produse cosmetice bazata pe ciocolata, am inteles ca undeva in laboratoarele Yves Rocher exista o persoana care , ca si mine, nu poate sa inteleaga cum trece o zi fara putina ciocolata buna. Si asa a iesit o colectie intitulata Collection Cacao.

Si eu si mama mea suntem consumatoare de Yves Rocher de dinainte de 1995, ce-i drept pe vremea aceea tratam produsele Yves Rocher ca pe niste comori, soseau de la prieteni din Franta si le consumam cu mare atentie si zgarcenie ca sa ne ajunga cat mai mult.

Din colectia “Cacao” cred ca am trecut prin toate aromele, prin cam toate produsele, le-am cumparat pe rand sau am avut bafta sa le si primesc cadou, o parte din ele  la petrecerea din decembrie de anul trecut organizata de Ioana ( Ioana Dumitrache – The BFF Blog)  si de Cristina ( Shopping Therapy).

Pentru ca ma spal des pe maini, automat folosesc extrem de des o crema de maini. Una din cremele de maini pe care o folosesc mai des in timpul zilei este crema cu aroma de ciocolata si portocale. In timpul zilei imi place sa ciugulesc si ciocolata cat lucrez…si atunci nu as pune mana  direct pe ciocolata daca ar fi parfumata cu o crema care nu are legatura cu ciocolata. Crema aceasta  imi da imediat semnalul ca ar merge o bucatica mica de ciocolata si mie imi prinde bine o pauza de 2 minute in care ma duc sa ma reaprovizionez cu ceva ciocolata pe care mi-o aduc pe birou. Chocolate is in the air 🙂 sau Love is in the air.…cam asa imi suna in minte dupa ce am atatea experiente senzoriale pe tema ciocolatei.

Crema miroase foarte tare a ciocolata, enervant de bine, da un finish un mic mat, asta imi place ca nu lasa mainile lucioase.

Consumati ciocolata cu moderatie, dar folositi creme cu arome de ciocolata din plin! 🙂