Coach Wild Rose, primele impresii

Coach Wild Rose este un parfum pe care il incerc de cateva zile. Cred ca e si primul parfum de la acest brand pe care il am. Cunosteam marca Coach din zona de accesorii. Sunt cunoscute posetele sau portofelele de la Coach de foarte multi ani pentru calitate si design.

Coach s-a dezvoltat destul de tare intai in US, urmand sa devina un brand global. In 2007 a lansat si primul parfum in completare la linia de accesorii.

Coach Wild Rose, creatie si piramida olfactiva

Coach Wild Rose este un parfum lansat in 2022. Parfumierul Marie Salamagne a pornit in crearea parfumului inspirandu-se din printurile cu flori folosite in articolele de fashion Coach. Trandafirul ca nota in acest parfum este destul de suprinzator fata de ceea ce sunt obisnuita. In ultima vreme este o explozie de arome de trandafir turcesc, bulgaresc in parfumuri, insa acesta pare un pic altfel. Ma refer ca aroma de trandafir nu migreaza inspre un trandafir dulce, ci spre un trandafir salbatic. O aroma ceva mai aspra si pare aerata.

Parfumul este floral fructat. Notele de varf sunt coacaze rosii si bergamota. Inima parfumului ascunde iasomie si trandafir. In notele de baza se simte bine ambroxanul cu ceva note de muschi si cu o caldura adusa de boabele tonka.

Mai percep si o baza lemnoasa destul de intensa pentru un parfum ce se doreste a fi floral fructat. Poate doar undeva in fructe, sesizez ceva note gurmande de alte fructe uscate.

Unde sa purtam un parfum precum Coach Wild Rose

Parfumurile floral fructate as spune ca sunt parfumuri de zi, potrivite pentru zilele de toamna. Parfumurile de dama tind sa mearga catre aceasta zona de floral-fructat pentru ca este foarte purtabila. Nota aceasta de trandafir salbatic combinata cu ambroxan mi se pare ca il duce inspre zona de parfum de seara cu usurinta.

Mi se pare un parfum reusit si pentru calatorie. Este intens, insa nu are o proiectie atat de mare. Ma refer ca poti pulveriza doua pufuri si apoi sa urci in avion fara sa declansezi in jurul tau un nor.

Raportul calitate pret este foarte bun. Pentru 30 ml pretul este de 114 lei, iar la formatul cel mai mare de 90 ml este 225 de lei. Preturile sunt de pe Notino.

Voi ati incercat parfumuri Coach?