Colectia de parfumuri de iarna

Colectia de parfumuri de iarna a fost un clip foarte cerut de voi.  Voi m-ati rugat mereu sa filmez un clip cu toata colectia de parfumuri pe care o am. Nu o pot numi colectie. Adevaratii colectionari de parfumuri au incaperi si spatii special dedicate pastrarii micilor comori parfumate, au sute de parfumuri, chiar isi fac polite de asigurare pe ele. Eu detin peste 60-70 de parfumuri, cumparate in timp, cateva primite ca si press kit sau ca si cadou de la prieteni, pe multe le-am facut cadou si eu la randul meu celor apropiati pentru ca mereu am spus ca imi doresc sa pastrez in mica mea colectie doar parfumurile care inseamna ceva bun pentru mine. Celor apropiati imi permit sa le ofer si parfumuri incepute, tocmai pentru ca ei imi cunosc curiozitatea extrem de mare de a incerca orice parfum.

In acest clip am vorbit despre parfumurile pe care le folosesc foarte frecvent in aceasta perioada de iarna. Pe multe dintre parfumurile pe care le detin prefer sa le pastrez in cutie, in fine, nu am chiar cutiile de la toate. Cand simt eu ca nu vreau sa folosesc un parfum, am o zona anume din dulapul dedicat cosmeticelor unde le depozitez pe cele in “stand by” pentru a nu fi expuse la lumina. Le pun in alte cutii de carton daca nu le mai am pe cele originale sau le ascund in spatele celor care au deja cutie. Pe acestea din clip le tin foarte la indemana, pentru ca inca din decembrie anul trecut le tot deschid si le folosesc.

In clip am mentionat mai multe parfumuri, vedeti lista de mai jos. Dati click pe numele lor ( apare cu visiniu) si veti gasi fie articol de tip review despre parfum, fie un magazin de unde recomand sa il cumparati. Ca idee, recomand sa alegeti parfumeriile Sephora, Marionnaud, Debenhams, Douglas si Kendra. Pentru parfumeria de nisa: Madison, Beautik si Elysee. Este indicat sa evitati sursele dubioase. Daca gasiti oferte interesante in diverse magazine online, puteti sa le verificati gradul de seriozitate pe bloguri, pe diverse forumuri etc.  Eu cumpar din 2007 de pe Strawbbery, cam din 2009 de pe Aoro, de ceva vreme am tot gasit alte magazine online, le gasiti centralizate aici. Din toate magazinele mentionate am cumparat cel putin de doua ori si nu am avut probleme de originalitate a parfumului cumparat.

Ca si sursa de informare legata de parfumuri, va sugerez fragrantica.com, iar pentru Guerlain celebrul blog al lui Monsieur Guerlain, un blog exceptional despre tot ce inseamna patrimoniul Guerlain. Guerlain este, ma repet, o lectie de cultura si de istorie, cu tot ce inseamna asta, si bine si rau.

Vreau sa va incurajez sa experimentati parfumurile, sa nu va luati dupa buzz-ul publicitar, cautati-va propria aroma. Parfumul care va face sa il inspirati profund si care va face sa visati frumos cateva secunde, acesta inseamna un parfum care sa va placa. Nu exista parfum bun sau parfum rau, totul se raporteaza la tine si la starea ta.

Vizionare placuta!