Collistar, Lip Foundation, fond de ten pentru buze, preview

Cand v-am prezentat pe scurt noua colectie Collistar de machiaj, Nude +, va spuneam cat de tare ma tenteaza fondul de ten de buze, Collistar Lip Foundation. In primul rand, ca si makeup artist, am invatat si am aflat si din practica, ca uneori fondul de ten poate sa iti faca surprize placute, precum si neplacute daca este aplicat pe buze. Treaba sta asa, un fond de ten care se aplica pe ten, nu prea da rezultate bune pe buze, decat pe scurta durata, gen arati ok o ora, maxim doua, insa dupa acest interval rujul de pe buze incepe sa arate ciudat, buzele par crapate.  Am avut insa si cazuri cand doamne pe care le-am machiat au spus ca ele simt nevoia sa le aplic si fond de ten pe buze, am optat atunci pentru un fond de ten mai hranitor si rezultatul a fost bun. Totusi riscam si nu mi se parea ca fac o treaba prea buna, imi doream un produs special pentru buze. Mai incercam mici experimente amestecand balsam de buze cu putin fond de ten Am mai exersat pe mine insami si nu mi se potriveste combinatia de fond de ten pe buze si ruj. Collistar Lip Foundation mi-a adus niste sperante si in sfarsit am fondul de ten special pentru buze, am o baza de rezistenta pentru ruj si de tinuta frumoasa pentru buze.

collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (16) collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (6)

Collistar Lip Foundation promite o formula si hranitoare si rezistenta, ma bucur sa vad printre ingrediente multe chestii care aduc hidratare buzelor. Imi place textura, mai soft si mai fina fata de un fond de ten. Cam tot ce am incercat ca si produs de machiaj Collistar inseamna texturi placute, usoare, foarte in acord cu pielea si foarte purtabile. Collistar cred ca este o optiune de machiaj buna pentru doamnele cu ten uscat ca al meu si care opteaza pentru un look mai delicat. In textura acestui fond de ten sunt incluse vitamina A si E, hialorunat de sodiu, practic ceea ce se numeste “acid hialuronic”, si extracte de porumb si licorice. Un mic cocktail hranitor, protector, dar si cu efect estetic.

collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (20) collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (21) collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (8)

Fondul de ten pentru buze vine intr-un tub de 8 ml. Flaconul este usor de folosit, permite dozare foarte buna prin orificiul subtire. Nuanta 01, cea deschisa, mi se pare foarte ok pentru tenul meu, are mici reflexii roz, dar foarte subtile.

collistar-fondotintalabra-foundationlips-machiaj-decembrie2015-beautybarometer-review (19)

As spune ca este un produs care te invata sa ai grija si mai mult de buze, oricat de bun este un ruj, uneori este nevoie si de o baza. In plus, acest fond de ten ofera si protectie buzelor, te ajuta sa ai acel look natural cu buze pline si ingrijite. Pe cutie sunt prezentate cele 3 optiuni de folosire. Poti folosi fondul de ten ca atare, ca si baza pentru un gloss usor sau chiar pentru un ruj care va rezista mult mai bine. Cand vrei sa aplici un ruj intens este minunat sa ai o baza uniforma si hidratata, in cazul buzelor e mai greu de obtinut asta, insa Collistar Lip Foundation cred ca va rezolva multe mici detalii din machiaj.

Pretul este aproximativ 15 euro, deci in parfumeriile noastre ar trebui sa il gasim pe la vreo 70 de lei. Standuri Collistar gasiti in parfumeriile Douglas si Sephora.