Collistar, provocarea unei siluete fara celulita, concurs

Pana sa ne lamurim cum scapam de celulita, trebuie sa ne dam seama cu ce tip de celulita avem de luptat. Celulita este o problema a pielii si nu este neaparat o consecinta directa a kilogramelor in plus. Sunt si doamne slabute care din pacate se confrunta cu celulita. Collistar este printre putinele companii de dermatocosmetice care vine cu solutii de tratare a celulitei focusate pe tipul de celulita La parfumeria Douglas din Baneasa Mall, Bucuresti, ai ocazia sa incerci in cabina special creata langa intrare, produsele Collistar si sa stai de vorba in liniste cu un consultant care iti va face si o diagnosticare pe loc al tipului de celulita.

Iata si cateva informatii utile ca sa vezi de ce avantaje poti beneficia si la final de articol am o surpriza pentru cititoarele blogului meu.


Cabina Collistar de diagnoză a gradului de celulită şi al retenţiei de apă, este disponibilă acum in Băneasa Shopping City, serviciu gratuit oferit în colaborare cu Douglas, şi îţi poti face o programare fie la numărul de telefon 031 – 425.29.05, fie direct în magazinul Douglas.
Aici poţi primi în urma efectuării testului, sfaturi şi un tratament personalizat pentru a avea un corp perfect.
Sesiunile de diagnoză Collistar sunt gratuite şi nu sunt condiţionate de cumpărare.
Pentru o piele perfectă a corpului tau, trebuie să parcurgi următorii paşi: exfoliere, tratament şi hidratare.
Pentru exfoliere, găseşti o gamă largă de exfoliante bazate pe Talasso şi Aroma-Terapie, special create pentru confort, o stare de well-being şi răsfăţul simţurilor tale.
Tratamentele anticelulită sunt destinate oricărui tip de problemă: fie celulita cu retenţie de apă, fie celulita încăpăţânată, rezistentă, sau cu ţesuturi lăsate. Astfel, capsulele anticelulită (cu ingrediente în stare pură: cafeină şi escină), acţionează şi ca tratament şoc, dar pot fi folosite şi în combinaţie cu restul gamei. De asemenea, poţi folosi Cryo gel pentru orice tip de celulită, cu un efect de lifting instant, dar şi dacă ai probleme cu circulaţia periferică.
In final, nu uita de hidratare! Poţi folosi Magica BB pentru corp, ce conţine particule ce reflectă lumina în toate directiile, îţi oferă o piele netedă, uniformă şi luminoasă. Efectul BB completează toate acestea, oferind pielii tale o culoare naturală şi o piele fară cusur, fără imperfecţiuni, pentru a avea un corp perfect.
Acum, Douglas şi Collistar îţi oferă Box of Beauty într-o cutie specială, pentru ca tu să ai mereu o piele şi un corp perfect:

Eu sunt foarte placut impresionata de produsele anticelulita de la Collistar, folosesc deja un scrub special pe baza de namol Reshaping Mud-scrub si capsulele minunate cu cofeina. Urmeaza sa mai testez si alte produse si am o surpriza si pentru voi: un ser special Collistar Biorevitalizing anti cellulite concentrate.
Acest produs este premiul concursului la care va propun sa participati incepand de astazi si pana pe 17 iunie 2015.

Conditiile de participare la concurs se regasesc in formularul Rafflecopter de mai jos in care te rog sa te inscrii daca doresti sa ai sansa sa castigi acest premiu minunat.
Premiul va fi expediat de catre sponsor.

Trebuie sa fii fan Collistar Romania, sa dai share acestui link pe profilul tau de Facebook cu setare Public si sa imi lasi link-ul de share ca si comentariu la acest articol, spunandu-mi pe scurt daca cunosti deja produsele Collistar si daca le-ai folosit pana in prezent.

Bafta la concurs si victorie in lupta contra celulitei!

a Rafflecopter giveaway