Collistar Total Perfection Duo, fondul de ten perfect

Daca am intreba fiecare femeie ce isi doresc de la un fond de ten cred ca vom auzi extrem de des: sa fie fondul de ten perfect, sa imi acopere imperfectiunile, dar sa para natural, sa fie cu SPF si cu efect hidratant. Si lista ar continua. Collistar a stabilit ca poate bifa mai multe din dorintele femeilor in materie de fond de ten prin noul fond de ten Total Perfection Duo, fondul de ten care vine la pachet si cu un mic rezervor de corector.
Imi place mult ca acest fond de ten are si o mica oglinda in capac. Asadar ce iti poti dori mai mult?


Collistar Total Perfection Duo are un mix de vitamine, A, C si E cu actiune specifica de protectie si luminozitate.

Cum se foloseste:
1. aplica intai prin tapotare corectorul acolo unde este nevoie, zona cearcanelor sau alte zone cu imperfectiuni pe care doresti sa le acoperi,
2. aplica fondul de ten dinspre centrul fetei spre exterior cu un buretel sau cu pensula, fie chiar cu degetele.

Collistar Total Perfection Duo are o textură elastică și aderentă ce se topește pe piele și crează un film ce învăluie fața cu un finish satinat și neted,cu acoperire medie. Tenul devine mătăsos, neted și ultra-catifelat, ridurile sunt minimizate, iar tenul își recapătă luminozitatea naturală.
Formula îmbogățită cu acid hialuronic oferă hidratare și lifting , iar colagenul are proprietăți anti-rid și de fermitate.
In plus, in cutia fiecarui fond de ten, gasesti si un esantion de Pure
Active Hyaluronic Acid pentru
a fi încercat împreună cu fondul de ten.
Pret: 165 de lei
Produsul se gaseste in parfumerii.