Concurs, 5 creme Xerolys pentru tenul sensibil

Pentru ca luna martie, luna aniversara, se apropie de final, mai am o surpriza pentru voi. De data aceasta am o propunere pentru cele dintre voi care au tenul sensibil si propunerea vine de la Xerolys. Xerolys Visage este un produs din portofoliul Magnifique Skin.

Xerolys Visage este o crema de tip emulsie, gandita pentru tenul sensibil, dar si care se si sensibilizeaza la schimbarile climatice. Trecerea de la iarna spre primavara inca inseamna si ceva vant, schimbari de temperatura, umiditate si multe lucruri, asta pe langa stres si poluare. Crema contine si uree 1%, un ingredient benefic tenului.

Per total, este o crema “curata”, cum o numesc eu, simpla, insa blanda si pe care o pot aplica fara nici un risc. Este genul de crema pe care e bine sa il ai in casa, se potriveste tuturor din familie si venind in tub asigura si o aplicare practica. Folosesc cred ca de vreo 2-3 ani produse din gama Xerolys, ca atare eu deja m-am obisnuit cu efectul lor. M-ati mai intrebat si cu alte ocazii daca aceasta crema se potriveste si tenului gras, eu va spun ca parerea mea este ca da, pentru ca Xerolys Visage este o emulsie usoara, protectoare, nu este genul de crema care sa lase o senzatie mai de incarcat. Daca iau crema cu mine cand plec de acasa, recunosc ca prefer sa o aplic si pe maini, o alta zona unde ma deshidratez repede.

Pentru ca tot suntem intr-o perioada cand primavara se instaleaza treptat, am 5 premii pentru 5 dintre voi. 5 creme Xerolys Visage va asteapta daca sunteti in cautarea unui produs pentru un ten sensibil.

Cum puteti castiga unul din cele 5 premii?

Intrati in formularul de concurs, sunt doar 2 conditii. Trebuie sa fiti fani ai paginii Magnifique Skin, in primul rand. A doua conditie este sa imi lasati un comentariu despre crema dermatocosmetica pentru ten pe care ati folosit-o in ultimele 6 luni si sa imi spuneti de ce v-a placut si ce probleme v-a ajutat sa depasiti.

Data limita de participare: luni, 27 martie 2017

Extrag si anunt pe cele 5 castigatoare pe 28 martie 2017. Ideal ar fi sa imi trimita datele de livrare pana pe 30 martie ca produsele sa ajunga in timp util. Voi extrage doar dintre cele care lasa comentarii coerente la intrebarea de concurs, ca atare nu iau in calcul comentarii de tip “particip”.

Premiile se vor expedia prin curier de catre sponsor.

Bafta!

 

 

 
a Rafflecopter giveaway