CONCURS – BeautyMix

Pentru ca am acumulat o cantitate maricica de esantioane si miniaturi, fiind mereu in cautare de produse cosmetice noi pe piata sau noi pentru mine, am acum un set pe care cu drag as vrea sa il ofer cuiva care sa se bucure de sansa de a testa tot felul de produse de beauty.

E un fel de BeautyMix si sub acest nume voi mai lansa concursuri pentru voi pentru ca atunci cand e vorba de frumusete, mereu mixezi tot felul de produse si variante ca sa iasa ceva frumos. Concursurile BeautyMix vor insemna mereu un premiu care va cuprinde diverse esantioane si miniaturi de produse cosmetice.

De data aceasta, asa cum vedeti si in poze, sunt si ceva esantioane de produse de bebelusi, asa ca m-as bucura sa il castige o mamica. Sunt mostre de la Weleda , Uriage si Sebamed.

Produsele vedete sunt  miniaturile de la Nivea – o crema de zi, una de noapte si un fixativ -, o miniatura de la Cle de Peau, mini rujul de la Fusion Beauty si o pastila efervescenta de baie de la l’Occitane. Cremele de la Nivea sunt si sigilate sub capacel.

Mai multe poze cu premiul puteti vedea AICI.

Cum sa participati? Simplu:
– sa fiti fan BeautyBarometer pe Facebook : http://www.facebook.com/BeautyBarometer
– sa dati Share acestui concurs pe wall-ul vostru si sa imi postati linkul de share , atentie sa fie un share setat Public ca sa il pot vedea si eu;
– sa imi spuneti ce produs ati cumparat pentru ca ati fost convinsa sa il cumparati dupa ce ati testat o mostra/miniatura din acel produs.

Toate aceste lucruri trebuie sa le treceti in formularul Rafflecopter de mai jos si numele castigatoarei il vom afla prin tragere la sorti, de data aceasta chiar nu am cum sa aleg altfel. Concursul dureaza 14 zile din acest moment :).

a Rafflecopter giveaway