CONCURS Ce faci cand ai 20 de ani?

E vara, e soare, e mijloc de vacanta si ai 20 de ani. Ce faci cu datele problemei ? Stiu ca am si cititoare tinere si foarte tinere si la ele m-am gandit cand am organizat acest concurs. Bineinteles, ca poti avea si mult peste 30 si sa ai zile cand te simti ca la 20 de ani.  Una peste alta, mi se intampla ca de multe ori cand sosesc press kit-uri din partea anumitor marci sa imi aduc aminte de adolescenta, de perioada cand vacanta era pe bune, cand nu conta cati bani nu aveam in buzunar, ci doar ca era vara, frumos si ma puteam plimba in voie. Noutatile de la Maybelline au fost un motiv pentru care am zambit un pic gandindu-ma ca nu prea mai sunt eu de mult in targetul lor de consumatoare, dar mi-am adus aminte cate rimeluri Great Lash am avut, chiar si dupa 30 de ani… si cum erau vacantele la 20 de ani.

Vreau sa stiu cum sunteti voi la 20 de ani, in fine, in jurul acestei varste, puteti avea mai mult sau mai putin de 20 de ani. Ce inseamna varsta de 20 de ani, cum va machiati la 20 de ani, cat de rezistent trebuie sa fie un machiaj atunci cand ai 20 de ani. In fine, povestea voastra despre varsta minunata de 20 de ani o astept intr-un comentariu la acest articol.

Concursul este activ pana pe 25 iulie inclusiv. Este foarte rapid, las si ziua de luni, pentru ca stiu ca in weekend o sa cititi asa pe diagonala articolul de pe plaja sau de pe o terasa si o sa ma bombaniti ca ce fac concursuri asa complicate cand e vreme de dansat si de plaja. Cine sta sa tasteze atata? Un mic secret: o puteti ruga pe mama sa participe in locul vostru, mai ales ca si ea a avut 20 de ani desi nu va vine sa credeti.

Premiul este cel din poza, cateva produse Maybelline pe care stiu sigur ca le va aprecia mult mai mult cineva foarte tanar si care are multe planuri de distractie in vara asta. Nu uitati si de SPF, iar seara…. sau dimineata dupa ce ajungeti din club, sa va demachiati. Ca sa ramaneti tinere si frumoase pana la 40 de ani, ca si subsemnata, vesnic tanara si tare modesta.

Va astept comentariile pana luni 25 iulie, seara, oricat de tarziu, si marti, 26 iulie 2016, pana in ora 11:00 dimineata anunt cine m-a impresionat cel mai mult cu raspunsul. Premiul il voi trimite prin Posta Romana cat mai repede, ca sa prindeti multe seri de distractie bucurandu-va de aceste produse.

Premiul este format din 4 produse Maybelline:

  • Fond de ten Super Stay 24, noua formula, nuanta 32 Golden
  • Colour Sensational Liquid Vivid Matte, nuanta 40 Berry Frost
  • Master Ink, nuantele negru si alb

concurs-beautybarometer-maybelline2016

Inspiratie la distractie, dar si la concurs!

PS – in caz ca mai faceti si ceva shopping online, vedeti aici oferta foarte bune la produsele Maybelline.