Concurs de iarna, surpriza

Pentru ca in sfarsit putem vorbi despre iarna, fulgusorul meu de nea are deja prieteni adevarati, am zis ca e timpul sa pornesc si un concurs asa mai cu iz de iarna si de suprize. Nu va dezvalui inca premiul, insa de-a lungul saptamanii o sa va dezvalui treptat cate un produs pe Facebook sau pe Instagram, insa tot continutul premiului ni-l va dezvalui cel sau cea care il va castiga. Bineinteles ca premiul va insemna un set de cosmetice consistent si foarte placut, cu produse cam din toate categoriile, pot sa spun doar ca va face placere oricui si va da posibilitatea si celui care va castiga sa faca un cadou frumos cuiva drag.

Conditiile de participare sunt in formularul Rafflecopter de mai jos, va trebui sa indepliniti toate cele 3 conditii, anume sa fiti fan BeautyBarometer si pe Facebook, sa imi urmariti canalul de Youtube si sa raspundeti la intrebarea din formular.

Data limita a concursului: 9 ianuarie 2016.

Extragerea se va efectua pe 10 ianuarie 2016 numai dintre cei care indeplinesc toate conditiile concursului.

Castigatorul va trebui sa trimita un email catre adresa de email concurs.beautybaromete@gmail.com cu datele de livrare cel tarziu pe 15 ianuarie 2016.

Premiul se va expedia doar pe teritoriul Romaniei, prin Posta Romana, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la momentul primirii datelor de livrare.

Multumesc si bafta la concurs!

a Rafflecopter giveaway