Concurs de Paste, Hello Free Z One Discount

Mai este nevoie sa va spun cat de mult imi place magazinul Hello Free Z One Discount? Este cel mai simpatic magazin din Bucuresti, o bacanie cu de toate si cu preturi mai mult decat prietenoase. Este magazinul unde gasesti mereu sampon uscat Batiste la cel mai mic preturi, dulciuri din UK la preturi foarte mici, tot felul de cosmetice si seturi de jucarii. Si da, eu deja detergent de rufe cumpar doar din acest magazin, pentru ca au niste marci care nu se gasesc la noi la supermarket si care imi plac tare mult. Ca sa nu mai zic de preturi. Sunt uneori si suspicioasa cand vad preturile si iau angajatii din magazin la intrebari.


Doar ca idee, samponul si balsamul din premiu costa fiecare 7.99 lei, esarfa 2.99 lei, sarea de baie 7.99, setul de spa pentru maini 19.99 si setul de manichiura french costa 9.99 lei. Vreau sa va spun ca multe dintre marcile pe care le gasim si in supermarketurile normale, in acest magazin au preturi mai mici uneori si cu 50%. Eu sunt socata uneori, ma uit la eticheta, la valabilitate, insa cei din magazin imi explica ca nu am de ce sa ma ingrijorez, preturile mici reflecta de fapt business-ul lor, ei cauta cei mai buni furnizori si reusesc sa aibe preturi foarte bune. Majoritatea produselor sunt aduse direct din UK.

Cei care detin magazinul sunt niste oameni tare de treaba si muncitori, pe Sanda o gasesti mereu muncind in magazin, aranjeaza marfa sau este la casa de marcat. De mult imi spunea ca vrea sa facem impreuna un concurs pentru cititoarele blogului meu si iata ca a venit vremea sa va anunt un concurs de Paste impreuna cu acest magazin.
Concursul este adresat cititoarelor mele care pe in perioada 8-10 aprilie 2015 pot ajunge in intervalul 10-20 in acest magazin, pe Sos. Pantelimon nr. 255. Deci este un concurs adresat celor din Bucuresti, dar ramaneti atenti la blog si la canalul meu de Youtube pentru ca in curand voi avea un concurs de Paste dedicat tuturor cititorilor mei din orice colt din Romania.

La concurs voi fi doua premii, descrierea premiilor o aveti in acest filmulet si mai jos aveti si formularul de inscriere.

 Incepand din acest moment aveti 7 zile la dispozitie sa participati la concurs, mult noroc!

a Rafflecopter giveaway