CONCURS – My Best Look 2013

Incep seria concursurilor de sfarsit de 2013 si inceput de 2014. Si vreau sa ne amintim numai lucrurile frumoase din 2013 si eu vreau sa o premiez pe cea mai optimista dintre voi :).


Regulile acestui concurs sunt:

– posteaza pe pagina de Facebook BeautyBarometer o poza cu tine din 2013 in care arati cel mai bine;
comenteaza apoi la poza ce produse ai folosit ca sa arati asa bine, ce produse de make-up si de asemenea – daca poza arata si tinuta ta – spune-ne de unde ti-ai luat hainutele cu care apari in poza;
comenteaza din nou la poza ta si da tag catre minim 3 prietene cu invitatia sa participe si ele la concurs;
pune link-ul cu poza ta ca si comentariu la acest articol ca sa tin aici evidenta la toate participantele.

Asadar pe pagina de Facebook BeautyBarometer trebuie sa ai o poza cu doua comentarii din partea ta si aici, la articol pe blog,  sa pui link-ul catre poza postata si cu numele tau de pe Facebook.

Concursul va fi activ pana pe 7 ianuarie, asa ca aveti timp sa va pregatiti.

Voi alege dupa urmatoarele criterii:
poza sa fie vesela si sa exprime optimism, stare de bine, frumusete, feminitate;
– sa ai cat mai multe comentarii la poza ta, nu like-uri….chiar nu ma preocupa numarul de like-uri, ci vreau sa vad ca ai provocat oamenii sa discute, sa spuna ceva, nu doar sa dea like.
– daca imi va fi greu sa aleg, voi cere ajutorul celor doua bloggerite de suflet si care inca sunt la inceput de drum in blogosfera- Lorena cu blogul http://miss-lorrie.blogspot.ro si Ana Maria cu blogul http://www.impresiilacald.blogspot.ro/ – pe care vreau sa le vad in 2014 si mai active decat in 2013..deci le dau fetelor un pic de treaba de la inceput de an. Lorena, Ana, stiu ca nu v-am avertizat, dar….cred ca deja incepeti sa va obisnuiti cu mine :D.

Voi acorda un premiu destul de consistent in asa fel ca in 2014 sa ai o baza de pornire sa fii cea mai frumoasa. Premmiul contine un parfum Essence 50 de ml “Like a Jump in the Pool”, o mostra de parfum Laura Biogiotti, o masca de fata cu Aloe, o mostra de fond de ten Vichy, un creion de ochi de tip jumbo de la Essence, un mascara Essence, un gloss Essence, un balsam de buze colorat Essence, un creion de buze Calvin Klein, o pensula pentru fard de ochi de la Avon, o oja Marionnaud si un set de esantioane Nivea Q10. Vedeti in poza :). Arata bine, nu?

Premiul va fi expediat pana la sfarsitul lunii ianuarie prin Posta Romana catre  castigatoarea acestui concurs si castigatoarea va trebui sa imi trimita datele ei pana cel tarziu pe 10 ianuarie.