Concurs pentru bloggerite la inceput de drum

Si descoperim ce e cu poza de pe Facebook cu gentuta misterioasa…..

Dragele mele, astazi va propun un concurs pentru bloggeritele de beauty aflate la inceput de drum. Stiu cum este la inceput cand trebuie sa investesti, sa cumperi produse, reviste, asta oricum se va intampla mereu cat vei avea blog…..insa la inceput consumul e mai mare, nu stii ce efect va avea, daca nu cumva te vei trezi cu o cutie de cosmetice testate si despre care ai scris….si fara cititori prea multi sau si putini si fara pareri.

Din acest motiv as vrea sa incurajez pe cine e la inceput cu un blog de beauty, nu ca eu as fi mai breaza, am un an si cam 2 luni cu blogul meu, insa am mai avut si cate un dram de noroc si s-au intamplat si lucruri bune mai repede decat m-as fi asteptat. Asa ca din norocul asta as vrea sa impart si cu cineva aflat in perioada de inceput de blogging pe tema frumusetii.

Iata conditiile concursului meu:
– sa ai un blog de beauty cu o “vechime” de maxim 9 luni;
– sa ai cel putin 10 articole scrise;
– sa ai o pagina de Facebook dedicata blogului pe care sa ai macar 3 poze postate cu produsele testate.

Ca sa participi lasa-mi urmatoarele detalii intr-un comentariu la acest articol:
– link-ul catre blogul tau;
– link-ul catre pagina ta de Facebook;
link de share al acestui concurs pe Facebook – atentie sa fie Public;
– numele cu care ai dat like paginii mele BeautyBarometer pe Facebook;
– sa imi povestesti in cate cuvinte vrei tu de ce ai un blog de beauty, ce doresti sa faci cu acest blog, ce avantaje si dezavantaje crezi ca are un blogger de beauty si daca te-a ajutat sau inspirat cu ceva blogul meu. Toata povestea asta sa insemne un articol nou pe blogul tau, asadar pune si link-ul catre acest articol.

Data limita a concursului:  31 mai 2013. Voi anunta castigatoarea pe 1 iunie…sau castigatorul…ca poate apar si baieti cu bloguri de beauty.

Voi alege blogul care mi-a placut cel mai mult ( va conta foarte mult articolul scris pentru acest concurs) si voi acorda acest premiu din poza, o borseta Yves Rocher cu mai multe produse pe care vei putea sa le testezi si sa le folosesti ca subiect pe blogul tau….sau eventual premiu pentru un concurs dedicat fanilor tai, de ce nu? Borseta contine un gel de dus Gerocossen, un mascara Avon Super Shock, un fard Bella Pierre, un lac de unghii Inglot, o mostra de sampon Elseve Total Repair, o mostra de BB Cream Idealia Vichy si o mostra de parfum Fame Lady Gaga.

Daca imi plac prea multe bloguri, cum mai patesc uneori, o sa cer si ajutorul fanilor mei.

Multa bafta!