Concurs Summer Box

Concurs Summer Box 4 mai exact, am zis ca vara asta ma tin de treaba cu aceasta serie de concursuri. Bon, de data aceasta concursul este dedicat acelor cititori care au ceva de spus si comunitatii create in jurul BeautyBarometer. Adica acelor cititori, abonati, urmaritori, oricum s-ar numi, care ar avea un mesaj si catre celelalte cititoare, nu doar catre mine. De ce spun asta? La anul fac 7 ani de blog, iar daca eu insumez toata informatia primita de la voi, fie sub forma de discutii private, fie comentarii, fie chiar mici contraziceri, adun foarte multe lucruri valoroase ca si informatie.Ca atare, as vrea sa mentin aprinsa zona asta a discutiilor cu voi si sa gasim un pretext in plus. Un pretext in care sa apara si un premiu, desi stiu ca multi dintre cei ce vor comenta nu vor face asta pentru premiu.

Despre ce mesaj sa fie vorba? Nu prea stiu, insa sa aiba legatura cu zona de cosmetice si de educatie pentru frumusete. As vrea sa va ganditi la acele cititoare mai tinere, care incep pasiunea pentru cosmetice direct prin make-up si poate nu acorda suficienta atentie ingrijirii tenului. Poate sa scrieti un gand pentru femeile care nu au curaj sa se machieze deloc, nu ne referim la acele femei care au decis ca nu vor sa se machieze. Ci doar incurajam pe cele care privesc cu timiditate paletele colorate sau rimelul si nu stiu ce sa faca cu ele. As vrea sa povestiti poate despre primul vostru parfum, despre primul ruj, despre prima experienta nefericita cu un fond de ten si ce s-a intamplat. Sa povestiti despre cea mai misto vizita intr-o parfumerie cand poate ati cumparat un ruj, dar ati primit nu stiu cate esantioane sau ati avut o conversatie minunata cu vanzatoarea. Habar nu am, idei am cu tona. Poate imi spuneti de ce urmariti blogurile de beauty? Cine va inspira, ce blog sau ce canal de Youtube va aduce idei utile?

Unde sa lasati mesajul? Aici in comentarii, insa daca il lasati in alta parte in Social Media, sub forma de orice- text, imagine,clip -, doar sa lasati in comentariu link-ul spre ce vreti sa comunicati ca sa pot vedea sau citi sau auzi acel lucru.

Cum voi alege castigatoarea? In acel fel care mie imi place maxim, adica purtata de incarcatura emotionala acelui mesaj. Nu inseamna ca trebuie sa scrieti romane si chestii teribiliste sau lacrimogene, ci doar lucruri care voi considerati ca ar putea fi de folos cuiva care citeste acest blog.

Premiul este tot setul de produse din imagine si va fi expediat de catre mine prin Posta Romana pe teritoriul Romaniei, direct catre castigator sau catre castigatoare, dupa ce imi va lasa toate datele de contact pe email sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook BeautyBarometer. Mai jos va las pozele cu produsele mai tentante din premiu, dupa parerea mea.

 

Concursul este activ pana pe 22 iulie 2018, voi desemna castigatoarea cel tarziu pe 25 iulie, dupa ce voi fi citit pe indelete toate mesajele, comentariile si ce va mai aparea. Castigatoarea va avea timp la dispozitie sa imi trimita datele cel tarziu pe 2 august. Daca nu, voi fi nevoita sa aleg pe altcineva. Nu stiu de ce in ultima vreme castigatorii la concursuri confirma tarziu si doar dupa multe strigari. Poate ca o sa vorbim odata si despre asta, dar daca participati la un concurs, notati-va undeva cand se anunta castigatorii sau setati o alarma pe telefon.

Va astept cu mare interes si bucurie mesajele!