CONCURS – un tratament facial de vis la tine acasa, fiolele Gerovital H3 Evolution

Va scriam zilele trecute AICI  despre cat de multumita sunt de efectul de hidratare si relaxare a pielii pe care le confera serul din fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution.

Ei bine, am vazut curiozitatea voastra de cand am anuntat articolul si apoi ati reactionat in numar mare, articolul a fost foarte citit.

Asa ca m-am gandit ca impreuna cu Farmec sa facem un concurs si sa oferim o cutie de fiole Gerovital H3 Evolution unei pasionate de frumusete si de…. Farmec.

M-am gandit cat de important este ca acum pe timpul rece sa va puteti face o cura cu acest tratament cu adevarat exceptional . Aceste fiole vor completa cu succes orice rutina de ingrijire a tenului vostru indiferent de varsta si de tip de ten.

Hai sa vedem conditiile de concurs:
– sa fiti fan al paginii mele BeautyBarometer;
– sa postati o poza cat mai creativa si mai expresiva cu toate produsele Farmec pe care le aveti in acest moment pe pagina mea de Facebook cu tag catre pagina Farmec si sa postati link-ul catre poza ca si comentariu la acest articol.
– sa dati share concursului pe profilul vostru, atentie sa il setati public ca sa il pot vedea.

Asadar la acest articol astept un comentariu cu:
– numele vostru de pe Facebook;
– link catre poza;
– link de share.

Data limita de participare: 20 ianuarie 2014.

Voi alege cea mai expresiva poza si care o sa imi transmita ca intr-adevar sunteti pasionata de frumusete. Daca nu o sa ma descurc, voi vedea la cine cer ajutor sa pot face o alegere inteleapta.

Bafta!