Consultatii gratuite si surprize de la Vichy si La Roche Posay

Am o veste buna: Vichy si La Roche Posay au un mini centru de consultanta momentan in Baneasa Shopping City, pana pe 4 mai, unde primiti sfaturi foarte utile pentru ingrijirea pielii, primiti si surprize, eu abea astept sa ajung si sa apelez la acesti specialisti ai frumusetii. Aceasta initiativa incepe in Bucuresti, insa va continua si in tara, in marile orase – Cluj, Timisoara si Constanta.

Va redau informatiile primite la cald:

Ȋn perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultanţii Laboratoarelor Vichy şi La Roche-Posay oferă gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de îngrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibilă. Centrul de Consultanţă Dermatocosmetică este prezent în Băneasa Shopping City, de luni până duminică în intervalul orar 12-21.
 “Dermoanaliza oferă informaţii unice despre fiecare tip de ten, stabilind împreună cu pacientul o rutina personalizată pentru obţinerea unui ten frumos şi sănătos. Importanţa cunoaşterii în profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corectă a problemelor tenului, oferindu-ne o imagine de ansamblu a eficacitaţii produselor utilizate. Cei prezenţi la Centrul de Consultanţă Dermatocosmetică,  vor avea posibilitatea de a testa produsele preferate şi de a afla secretele unui ten ideal, totul într-o atmosferă relaxantă. Ȋn acelaşi timp, cei prezenţi vor fi răsfăţaţi cu texturi senzoriale şi cadouri surpriză din partea celor doua branduri.” Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay
Misiunea promovării unui ten sănătos continuă şi în ţara:
Cluj – Iulius Mall – 8 mai – 21 mai
Timişoara  – Iulius Mall – 23 mai- 5 iunie
Constanţa – City Park – 7 iunie -20 iunie
Despre Vichy:
Ȋncă de la început misiunea Vichy a fost aceea de a pune sănătatea în centrul frumuseţii pielii şi de a ajuta fiecare persoană să îşi cunoască tipul de piele şi modul specific în care aceasta funcţionează. Asociind apa termală Vichy, bogată în minerale rare şi oligo-elemente cu ingrediente active recunoscute în dermatologie şi farmacopee, produsele Vichy sunt potrivite chiar şi pentru tenul sensibil şi au o înalta eficacitate, dovedită de teste clinice sub control dermatologic.
Despre La Roche-Posay:
De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi la nivel internaţional pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apă termală La Roche-Posay. Peste 25.000 de medici din întreaga lume recomandă zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile.
Voi merge cat de curand si o sa revin cu informatii si poze.